Hot Summer

Thursday, November 25, 2010 ϟ 11:36 PM ϟ
blog NSMN :')


hello blogger , korg mesti trtnye kan mne blog eina yg lame ? hehe . 
* tak tnye pon tak heran HAHA sbnrny blog lame dh lupe pasword laa , ahahah .
 tak tahu la mcm mne bole lupe pasword . maybe dh lame kot nak buka kan . 
dh lame tak buka tu bkan ape just mlas nak update jea laaa . skrg ney jus gune blog ney jea lah .
 eina akan luah kan ape jea kt dlam blog ney . ape yg ade trsimpan dlam hati ade di blog ini :) 
tapi jike ade yg sesape trse tu sorry trlebih dahulu . bkan niat nak sakitkan hati or ape .
 tapi blog is my life now . nothing yg boleh aku luahkan selain blog ini . so soorryy kalo
 ade yg terase kalau eina cite pape kt dlam ney . sape yg bace tu thx sesagt and 
kalau nk jadi follower eina dialu2kan okay ? eina tak kesah && tak pakse sesape
 pon laa . nak jadi or tak tu korg punye pasal . eh eh , pnjg lebar plak ea . ahahah ,
 okay laa . smpai sini jea kot untk pemulaan . bye peeps :')

| New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome