Hot Summer

Tuesday, November 30, 2010 ϟ 9:04 AM ϟ
happy plus malu >,<

hey blogger again , eina here :D eh , hari ney kan mak ajak pergi ruma sewa dkat bukit rimau tu . 
konon nyee nak ajak tgk lepas tu pilih bilik kan kan . dlam pkul 3 kot baru berangkat . 
tapi pergi syabas dulu . sebab ade hal yg paling mustahakk kan . lepas selesai baru berangkat pergi  
BUKIT RIMAU tuu :) korg mesti nak tahu kankenape dgn TITLE aku mcm tuh ? hehehe . 
korg nak tahu yg MALU or HAPPY ? :D biar aku cite yg malu dululaa ea . 
nty berakhir dgn happy , heeee :D

jeng3 :D , bile dah smpai syabas jeh semue org nak turun sebab tak nak dduk dlam 
kereta sebab nty panas . HAHAHA . ktorg pon turun laa . mase aku jalan dgn kaka aku 
aku otw nak masuk tu , kaki aku terpeleot kott .( tak tahu eje HAHA ) . dpan org rmai plak tu . 
malu akuh doee . lepas tu , dlam pejabat plak aku tman adek tgk ikan , tetibe trlanggar sorg mamat 
ney HAHAHA bile dh terlanggar , mintak maaf lepas minx maaf tuterlanggar lagy la plakk . 
HAHAH tup3 jeh aku terpegang die punye teeettttt ( buntot ) . AHAHHA 
malu gile bhai . aku tak tahu la nak ckap mcm mane lagy . lepas kejadian tu aku terus dduk 
diam dkat kerusi tgk cerite dongeng sementare tggu parent selesai kan hal dorg . sumpah malu ! >,< 
bile cite dkat parent dorg gelak kan sayee . HAHAHA mmg muke dh merah la time tu . 
 tak tahu nak buat apedah . aishhh ! >,<

haaaaa , ney happy plak tau tau :D lepas dah selesai semue masala , dh tgk rumah tu . 
ktorg pon berangkatpergi CAREFOUR singgh solat and  beli tudung syria and begg . 
wahhh ! aku dapat gak beg yg aku ingin kan selame ney . akhir nyee aku dpat gak pujuk 
mak aku nak beli beg tu . mmg happy gile laa derr . smpai tak
bile dpat beg tu . mcm mimpi jeh mak bagi beli beg tu . HAHA aku tahu aku jakun kan , 
so ade aku kesah ? suka hati lah kan kan :P harge nyee RM69.90 , tapi akak tu bagi aku RM49.90 jeh . yeahh ! dpat kurang :Dmmg happy sgt time tu . kaka2 aku semue jeles sebab aku 
dpat beg tu :D korg nak tgk keh ? tak perlu kott .
sbab dh rmai pakai skrg ney HAHA tapi nty akan diupload gmbar bile free :D 
skrg ney excited sebab tak sbar cite laa , hehehe . 
* itu la cerite pasal TITLE aku atas neyy :DD

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome