Hot Summer

Monday, November 29, 2010 ϟ 6:31 PM ϟ
MAMAT PERASAN >,<


hello blogger sayanggg :D eh , aku ade bende nak cite ney . korg mesti tnye kan kenape TITLE aku mcm tu . 
smlam aku online fb tetibe jeh ade sorg mamat ney IM aku . nak keh aku sebut name mamt ney , tggal kat mane,
umur berape ? aku rase tak perlu kott . aku masih jage publisiti die kot ? HAHA mmg bangang gile korg tahu 
tak . dh lah tetibe im aku mcm ney : 

mamatbengong : hello sayangg :)
myself : sayang ? hey ! don't call me SAYANG ! 
mamatbengong : syg mara makin lawa .
myself : kau prnah keh tgk aku mara ? tak prnah kan ? so jgn kacau aku !
mamatbengong : mane boleh . syg kan abg punyee :)
myself : bodoh ! kang aku mencarut nak tak kau dgr ?
mamtbengong : syg dh berpunye keh ? * bodoh tukar topic die ney .
myself : dah ade , asal kau ?
mamatbengong : alaa , putus jea laa 
myself : kepale otak kau pnye jambul . kau pikir die tu barang keh ? nak buang pastu amik balik ?!
mamatbengong : alaa , biase kan jea laa .
myself : kau tgk cermin tu dulu baru kau tahu perangai kau mcm SETAN or MANUSIA :D 

lepas tu , aku terus delete mamat tu && delete dari friend list aku . buat menyemak jeh jantan mcm tu . 
ade juga lelaki yg mcm tu kt dunie ney . tak sedar diri langsung laa . kalau boleh nak jeh aku tanam mamat 
tu hidup2 biar die tahu . HAHA okay laa , ini jeh kot nak cerite :D

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome