Hot Summer

Friday, November 26, 2010 ϟ 6:18 AM ϟ
memory :'(

kenape entah tetibe saye tringat pasal memory kite awk . sejak saye amik kptsan break off dgn awk
saye selalu egt dkat awak . tak boleh lupe kat awak . saye tahu saye dah brpunye skrg ney .
tapi saye betul2 tak boleh lupekan awk . sayee rase menyesal bile mintak break , padahal saye
tak tahu pape kenape dh bape hari awk tak msg2 saye . saye pikir bukan2 pasal awak time tuh . 
saye tahu saye salah awak .  saye sangat menyesall :(

awak ingat tak time kite jumpe ?15 / 3 / 2010,saye ingat lagi tarikh tuh .esok nyee ANIVERSARY kite kan ?
16 / 3/ 2010 , tarikh awak melamar saye. saye ingat yg awak suruh membe awak tolong lamar saye .
sebab awak malu kan ? :D saye ingat lagi la awk . kite couple setahun lebih kan ? awak nak tahu tak , ramai2 laki , awak la yg paling lame saye couple . awk bahagiekan saye selalu . kite jarang gaduh kan ? :')

saye ingat lagi time kite jumpe tu . time tu first time kite jumpe kan . saye dah malu2 dgn awak dah , ehehe .
saye lari terus pergi dkat kawan saye sebab saye maluu , awwww :D lepas tu awak cube dpat kan saye kan ?
tapi saye pergi terus lesapkan ? haha . mmg lawak la time tu awak . kawan saye ckap mcm filem HINDUSTAN . hahaha . saye tak boleh lupe tarikh tuu & peristiwe tu laa :'( selalu brmain difikiran saye .

sejak saye mintak break dgn awk , saye muram jea pergi sekola . membe saye semue marah sebab break dgn awk . dorg ckap awk baik && agak pemalu siked , awww :D saye dgr pon saye gelak tau awk , hehe .
saye dah tak tahu nak ckap mcm mne lagy awk . smpai skrg saye msih sygkn awk , saye suke awk
awak baik sgt bagi saye . bagi saye sush kot nk dpat laki mcm awk , heee . awk dduk hostel kan ? 
time kite tak msg saye selalu pikir pasal awkk . kalo bole saye nak brsame awk lagi . tapi awk 
mcm dah lupe dkat saye kan ? sejak kite break , awak tak prnah msg saye dah . saye rindu sgt dkat awk .
saye tggu jeh msg awak . saye tahu awk busy dgn study sbab awk nak SPM kan . saye faham keadaan awk .
mase kite coup awk selalu bagi saye semngat . saye ckap dkat awk yg saye takut nak PMR , tapi 
awak yg bagi semngat dkat saye . awak ckap pejam mate pon dah boleh jwab sbab senang :D bile dah time 
PMR kata2 awak selalu brmain difikran saye . ( ayat nak manis jeh :D ) saye study betol2 . saye buat 
PMR tu mcm perikse biase jeh . sebab awak ckap senang , heheh . saye pon buat mcm perikse biase .
bila dah abes PMR saye happy sgt sebab dpat jwab dlam keadaan sehat walafiat :')

saye tak boleh lupe pasal awk sesaat pon . bile tibe hari jumaat saye mule happy sebab saye tahu awk
balik umah . ade prnah awak tak boleh balik kan . sebab awk ade hal . saye tggu time awak tak boleh balik . 
pastu saye dpat msg dari membe awk sbab awk bagi tahu yg awak tak bole balik . mulelah saye muram balik.
sejak jadi mcm tu , saye plak hasut awk suruh bwak fun kan ? haha . lawak jea time tuh . saye jadi setan
sekejap , ahaha . lepas tu awak pon ikot jea ckap saye kan ? hehe . sejak tuu , awk bawak simcard jea kan ?
fun awk pinjam kat membe awk . lepas tu tiap tgh malam saye tggu awk msg saye . tgh2 mlam la dpat msg . 
kdg2 , time ade kelas tambahan tu awk curi2 msg kan2 ? hehe . 

membe saye prnah bace msg kite . dorg ckap kite msg pnjg2 . bole buat novel lagi tu . haha . saye gelak jea 
lah time tuh . saye happy bile msg awk . time call , diam jea kan kan ? tak tahu nak ckap ape . kdg2 
kdg2 adek awk ggu kite gayut kan ? :D saye suke adek awk yg last tu . suare die comel sgtt , eheheh . 
eh , tak gune saye cite pnjg2 kt sini kan ? sebab dh tak boleh buat ape dah dgn hbngn kite ney . awk pon bahgie dgn life awk skrg . saye just boleh ingat kenagan kite jeah :') SORRY sebab saye mintak break tnpe usul perikse okay ? hope awak brjaye dlam SPM nty . buat yg TERBAIK tau tau :) awak happykan parent awak yg awak boleh buat okay ? hope awak happy dgn life awk :')

ikhlad dari hati saye 
-NURUL SAKINAH-

P/S : kadg2 tu mcm lawak kan kite cite pape yg jiwang2 dekat blog ney , tapi saye tak peduli 
ape org nak cakap . yg penting saye puas dh cite dkat blog ney . this my blog okay .
so , saye bole buat ape jea && cerite ape jeh dkat blog saye . skrg blog saye dh 
jadi my HUSBAND TERSAYANG , awwwww HAHA . kelakar jeh :D 
 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome