Hot Summer

Tuesday, November 30, 2010 ϟ 11:09 PM ϟ
miss FRIENDS :'(


hey blogger , saye nak mengadu neyy :( hari ney aku rindu sgtsgtsgtsgstsgstsgsgt dkat kawan akuu . tak tahu kenape aku selalu teringat dkat dorg. aku ingat kengan kite dkat sekola selame 3 tahun . tapi paling best form3 , yeahh ! mmg best sgtlaa korgggggggggg T.T

for YANA : ney kawan aku yg knal dari sekola rndah lagi . weh , aku tahu kau nak target jadi monitor selame 2 tahun kan kan ? hehe . lepas tu  ingat tak sir nak tukar ktorg smuebake up kau kan kan ? hahha . mmg lawak laa . lepas tu ktorg semue bertengkar dgn sir kan kan . last kau dpat jadi monitor smpai abes sekola ney . hope next year kau jadi monitor lagi tau tau . hehe . kau target laa nak jadi monitor smpai abes sekola if tak tukar sekola la kan . hehe . aku rindu sgttt kat kau . aku selalu taouching dgn kau kan kan . last2 kau pon malas nak pujuk aku dah sebab kau tahu lame nty aku dah okay dah . kau pham aku kan kan :) AKU SAYANG + CINTA kau ssebagai SAHABAT !


for WAWA :  ney sorg lagy kwan aku yg kenal dari sekola rendah lagi . kite rpat smpai skrg kan kan ? :) kite tak prnah brpisahtapi kdg2 gaduh tu ade lar gak . time form2 , kau egt tak lagi kite gaduh ? aku tak tahu plak kau jeles aku asek lyan org lain jeh . sdgkan kau yg dduk sebelah buat dunno jea kan ? jahat budak jahat aku ney HAHA aku tak boleh lupe pasal tu . tapi kite gaduh sekejap jea kan kan ? last2 baik juga . tapi kau lagi rapat dgn yana bile dh naek form3 . sebab kite 1 kelas kan.
tapi kdg2 tu aku jeles jugak la kau rpat dgn diee :D tapi nvm laa . aku tetap kawan kau smpai akhir hayat kan kan ? :) 
yeahh ! aku tahu kaukawan aku sampai bile2 kan kan ? heee . aku mintak maaf kalau selame ney aku byk buat salah dkat kauu . aku SAYANG + CINTA kau sebgai sahabat sejati akuu ! :)


for UMI : ney membe aku yg kenal time form2 . itu pon tak rapat sgt and masih kaku lagi dgn die . HAHAHA 
tapi sometimes aku jeles bile die tak lyan aku lgsg . die asek lyan org lain jeh . HAHA . mesti korg ingat aku nak org asek lyan aku jea kan ? nope laah ! aku just tak nak die lupe yg aku kawan die juga . mcm tu laaa . hehe . sometimes kite pon ade gaduh juga kan kan ?time form2 , pagi2 tu kau selalu msg aku kan :D kau kejot aku lepastu gosip2 plak kan HAHA . mmg best kawan dgn kauu . aku suke kwan dgn kau lah yunk . hope kite kwan smpai bile2 tau tau :) ILOVEYOUUUUU <3 :)


for BELLA : eh jap . aku tak bape ingat la kite kenal bile ? HAHA . maybe time mule2 form3 kan kan ? aku tgk kau mcm 
sombong jeh tapi aku cube tegor kau , hee . last2 kite rapat kan . otak gile mcm kau . HAHA perangai kau agak manje sikit la .
eh , sikit jea tau jgn lebeh2 HAHA btw , thanks sgt jadi kawan aku . aku suke kwan dgn kau yg otak gile mcm aku ney :D 
ILOVEYOUUUUUU <3 :)


for FARAMON : lagi sorang membe yg kenal dari sekola rendah . naik sekola rendah form1 agak tak rpat sebab die dgn geng baru die . tak same kelas plak tu kan . naik form2 time rehat jea jumpe kan sebab rehat same . and kelas pon sebelahan . time
cikgu tak ade mule laa merayau pergi kelas sebelah , heheh . naik form3 , kite sekwan same kelas kan kan . kau suke buli aku .
HAHAHA smpai aku fedup dgn kau :D sometime kite gaduh besar kan . itu pon sebab budak lelaki S**** tu kan ? aku thu 
kau mesti fham sape yg aku mksd kan tuu :D last2 kite brbaik tapi tak rpat mcm dulu . kite agak renggang kot kann . tapi
aku tak kesah yg pntg bagi aku kau dh boleh maafkan aku and jadi kwan aku semule :) SYANGG  KAUUU <3 :)


for IEKA : act , die ney dari sekola rendah . tapi maybe aku tak kenal and tak rpat HAHA . masuk form2 aku agak rapat la dgn
die neyy . die pon otak gile2 mcm aku jugak . dah masuk air otak die neyy . hehehe . mmg best kawan dgn kau laa babe :) 
hope kau tak lupe kat kau yg tak seberape ney . SAYANG KAU PLUS PLUS <3 :)


for EYKA , NAZIRA , FARAH , ATEN and PAAN : korg pon kawan aku juga . the best for me babe :) ILOVEYOUALL ! :)


« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome