Hot Summer

Sunday, December 19, 2010 ϟ 10:00 AM ϟ
bengang + rinduuuu-,-

hello blogger , rindu saye tak ? HAHAH mesti rindu kan . sye tahu laa awk
rindu kt sye . tak ckap pon tak ape . HAHA * merepek jap neyy :D title yg agak
same dan bosan kot kan kawan ? -.- hari ney mmg aku bengang dgn someone
dan rinduu dgn someone . orang yg lain okay . spisis same , muke lain HAHA

hurm , mmg bosan dduk ruma baru tuh . tak tetibe aku tringat dkat si MF tuh .
tah knpe aku tringat kisah die dan akuu . hurm, si AK ney plak nak buat hal
hari neyy . kononny nak buat kerje gile larh, ape lah . alahai , fikir aku prcaye
sangat dgn die tuu . sumpah tak caye ! die mmg mcam brani jeh nak buat 
hal mcm tuh . kang aku cabar, mcm brani plak nak sahut kan . eshh , skali
die sahut cbran aku, mampus plak aku HAHAH 

ala, die just ckap jeh tu, bukanny buat . tgk jeh esok mesti die msg aku 
punye larh . wait and see yaww :D aku tak kesah ape die nak buat . buat lar
ape yg kau suke weh . sumpah tak kesah ! AHHA die fikir aku tak tahu yg die
belakon jadi adk die samate2 nak msg dgn aku . ckap psal diri die sndiri .
HAHA lawak doe die tu bile fikirkan balik . die tak dpat lar nak tipu aku .
aku dh rmai kenal lelaki mcm tuh .

hurm , bile cerite pasal si AK ney . tetibe terrindu dkat si MF plak . asal larh 
aku rindu die tetibe neyy .? die sorang jeh yg faham diri aku . tak knpe aku 
boleh cerite pasal family aku dkat diee . tak knpe aku cerite kisah hidup aku 
dkat die . maybe aku lebih percaye dkat die dari boy lain kot ? heeee , aku 
pon agak sengal kan pergi mintak break . aku mmg tak fikir mcm mne jadi 
dkat aku after break dgn diee .:(

hmm, aku dah bole bayangkan dh kalau aku still dgn die lagi . mesti happy
mcm dulu lagi kan. ( angang2 jap ) :D agak lame jugak lah coup dgn die 
ney . die faham aku , jage perasaan aku , and kdg2 kalau gaduh bkan gaduh
betol2 pon . just main2 jeh kan . HAHA erm, die ade bgy tahu yg after spm
baru die contact aku balik .tpy tak ade pon . tpy takpe aku ttap setie
menuggu , ceehhh ! HAHA tah2 die dah mule lupekan aku . mcm mne kalau
betol die lupe dkat aku ? mcm mne kalau die betol2 dh benci dkat aku ? erm,
maybe aku patut terime semue ney keh ? mungkin betol aku patut terime
semue neyy . -,-

patut keh aku terus terang dkat die ? aku rase mcm patut and dlam mase yg
same tak patut . sebab aku malu dan tak brani nak buat semue tuh . nty aku
terus terang tak pasal2 die kutuk mcm2 plak . malu gile lar aku kan . or die 
just ckap " ohh , sye dh tahu . sye faham dgn persaan awk " , mmg sumpah 
malu lar time tuh . tak bole nak ckap ape . apatah lagi ckap depan2 mcm 
cerite drama tu . lagi lar malu nty HAHA sumpah aku tak berani nak buat
mcm tu dkat die . aku tak kuat nak tanggung semue ney lagi dah . tpy bile 
fikirkan balik, malu gak die bace blog aku . tpy peduli ape aku, ade aku kesah
dgn semue tu ? tak kesah langsung lar . yg pntg die tahu yg aku still syg 
die lagii . imisshimmm :(

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome