Hot Summer

Tuesday, December 14, 2010 ϟ 1:03 AM ϟ
kawan + sedey = pindah T.T

hello suami sayee , dah lame kite tak ketemu kan kan ? HAHA * nak menggedik skjap larh :D
dah lame juga kan tak update blog && onlinee facebook ney . bile bukak , amek kau . penuh dgnnotification dgn friends , HAHAHA . korg mesti dah tahu kan kenape title aku mcm tuh ? * tak tahubuat buat tahu jeh larh ea ? hehehe , malas doe nak cite lagi neyy . ney nak cite yg baru plak doee , heeee hurm , hari ney baru aku buka facebook kawan kawan semue dah ckap yg sedeh sedeh . 

aku sedeh sangat bile bace . lagi lagi bella dgn yana update blog for me . mmg terharu and sedeh gilee larh .menangis aku time tuh jugak larh . sumpah aku sedeh tinggalkan korg semue . lgypon aku betol betol tak sedie lagy nak pindah dkat sane . sorg guys kdg kdg aku dtg gak kapr ney , but aku tak nakbagi tahu korg sebab aku tak nak jumpe korang semuee , nty aku nangis plak kang . 

bace wall and blog korg pon aku dah nanges , apetah lagi jumpe korangg . mmg tak brhenti nanges lar nty HAHAHAaku ingat lagi memory kite kt sekola lame && yg skrg neyy . korg ingat lagi tak ? mesti ingat kan kan ? :Daku ingat lagi time korang kacau aku time BI tu . mentang teacher tak ade korang buli aku kan kan ? HAHAmmg lawak lar time tuh , mesti time BI jea korang buli aku sebab time tu la kite bole gurau gurau kan ?

aku takan lupe lar pasal tuh. lepas tu ieka plak ckap pasal kambing la ape la. time tu korang gosip kanaku dgn si kambing . HAHA korang jea la tahu kan kambing tu siape kan . org luar nak tahu keh ? tak perlu kott . sebab aku malas nak jual publisiti die la , hehehe . siape yg tahu tu senyap sudah . mulut ade kan,so jage lar mcm mne korg jage maruah korang :) * eh, asal tetibe aku ckap mcm ney ? 

maybe aku tak tahu ape aku merepek HAHA . hurmm, aku nak bende tu berlaku lagi . tapi tak boleh kan . bende tu takan brlakusebab mase kan brjalan , kalau bole ulang balik, aku ulang balik peristiwe manis kite neh kan kwan kawan ?:)aku nak sangat sekola dgn korg semue lagi . tahun depan aku nak sgt same kelas dgn korang semue .aku nak jadi kecoh mcm korang semue . nak jadi bising dgn korang semue . nak kecoh satu kelas dgnkorang semuee . tapi...... semue dah berlalu kawan. aku tetap kene pergi tiggalkan korang semuee. aku nakduduk sini balik . tapi aku terpakse tiggal kan korang & pergi dgn family aku pindah shah alam . tempat baru aku && sekola baru aku kat sanee . kdg kdg tu aku akan balik kt sini . 

itu pon kalau bosan dkat shah alam tuuh . aku tahu aku byk buat salah dkat korg semue kan ? aku mintak maaf sangat2 . kdg kdg tu kite gurau kasar sgtt , heee . sampai gaduh gduh plak . tapy skjap jeh dh baik kan kan ? :) kite dh mcm satu familyyg bahagia . prsahabtan kite takan putus kan ? aku hope kite kwan smpai2 bile bilee :( bella ade ckap dkat aku, nty jgn tukar numb. kalau tukar pon bagi tahu korang kan. of course aku bagi tahu korang larh. korangpenting buat aku tau . aku pentingkan korang yg dh lame kenal aku . yg baru kenal pon mcm dah lame kenal plak kan. dh mcm kenal time kecik kecik plak , heee . ehh, korang ingat tak yg aku trsalah  masuk tandas tu ?HAHAH mmg lawak gile kan . aku tak boleh lupe larh. siape yg ade dgn aku time tu tahu larh . 

beb, sumpah malu doe time tuh HAHA . korang ingat tak yg gaduh besar dgn aku tu ? aku ingat lagi . time tu mmg dari salah diri aku sendiri kan ? sebab aku muram jeh dtg sekolaa . suke mara2 org kan ? heee . aku tahu salahakuu larh , aku tak lupe tuh. tapi bile dah bape hari tu kite elok balik kan . sebab aku mintak maaf kt korang dulu kan . sejak tu korang maafkan ktorg && baik semulee . kan aku dh ckap kite mcm family kan .sekejap jeh dh baik baik bile gaduh . aku harap korang belaja rajin2 tau tau . 

jgn jadi mcm tahu ney byk main jeh kan . HAHA nak pmr mcm tak nak pmr jeh . kelakar jea kan kan :D aku dah berazam nak blajabetol betol tahun depan . for spm larh . kene mule dari awl . * ceh ! belagak sungguh prcakapanny HAHA aku rase cerite panjang pon tak gune kan . korang mesti sedeh aku takde kan * perasan jap :D tapi, kalaukorang tak sedih takpe, aku tak kesah . aku tahu korang ramai lagi kawan kan kan ? :) siape yg prnah aku kutuk, hina , mcm mcm larh. aku mintak maaf tau tauuu . aku rindu semue memory psal kite lar kawan . iloveyoupluspluspluss ! <3


* jap , aku nak tunjuk pasal yana & bella update blog for me tu :) thanks a lot sayangg :) <3


Assalamualaikum semua :)
hello mello hola holi :) hehe *mula la dye nie , ceh ! ayt tu ? haha .
okey okey .
mood yana sekrng ; sedihsad :/

haritu , online FB a.k.a muka buku .
ochh ! eina ade bg tau , yg dye nak pindah da .
ya allah , dpan pc , buat muka terkejut , betol ke dye nie ?
ke , nak main2 , ishh ! mcm ta caya je .
tapi nak buat mcmne , pasrah je la .
doa semoga dye dpt kwan lagi baik dari yana :) *muka sedih :/
yana sentiasa doakan eina .
ermmm , rasa mcm ta caya weyh ! yang kau nak tinggal kan kiteowg .

.
.
.
.


aku nak mintak maaf sngt2 kat kau , aku tau , yg aku penah kecik kan hati kau ,
ta lyn kau , abai kan kau , kutuk2 kau , mengata kau ,
itu aku tau , kau mesti mara kat aku kan kan ?
*cepat mengaku ? heheh .
okey , tapi tu semua dulu kan ?
so , kita lupa kan je la ye :) hehe *buat muka ta bersalah . >,<
okey , nurul sakinah ; selamat tinggal :(
insyaalllah , kalu ade jodoh , kita date sama2 okey :) hehe .
aku betol2 miss kat kau :) betol sumpah .
sayang kau dow :) muahhxx .

kenangan bersama ta akan aku lupakan begitu sahaja :)
aku akn ingat kau smpai bila2 ,
tu mesti wajib kau tau ye . kite always B :)
heheh . ayt tu , aku pegang smpai bila2 :)
okey , insyallah . 28/12 okey :) <3



ohhh ! dapat tau , eh , tekejut berok !
ohh , ta tau nak ckp ape . sedih sngat :(
tapi , ta pe , kita kan ade FB :) ape2 FB ye . hehe .

heheheh , kenangan bersama awk , ta akn saya lupa kan :)
time nie kita berebut2 nak snap picx . hehe .
jerit2 , weyh ! muka aku ta nampk la . ape lah .
hahah ! besh sngat sngat . saya tau ,
mesti awk rindu time nie kan kan ?
*nangis :/



kami bertiga tetap sahabat smpai bila bila :)
itu mesti awk kene tahu tau tau :)

iloveyouuuplussplusspluss <3
 * ney yana update untuk aku . thanks tau yana . iloveyoumoremore <3 :) 

hai. .aq miss sngt ngan ko.syg ko sngt2.aq nk mnx maaf atas ape yg aq dh wat.
slalu wat ko sdih,buli ko la,mcm2 lgi.but aq x sngka ko pergi pindh.
x best. .btw,aq harap ko happy.. .



eina:aq happy kawan ngan ko.walaupun ade gduh2.aq mnx maaf atas ape aq dh wat.aq sdih bb ko nk pindah.sory bb aq buli ko mase bi.sory k. .
kiteorng sume sdih ko nk pindah.smoge dpat kawan yg best k. 
* ney bella post untuk aku plak . thanks a lot bella . aku sayang kau sangat sangat ! kau kene ingat tu !
nty jgn lupe dkat aku tauu . aku syg korang mcm mne aku syg diri akuu :) iloveyou BELLA <3

Wawa AdzemanWawa Adzeman  Einaa Sakinah weh eina aq nk mntk maaf gler kat ko....aq tau slme ni aq ader wat slh bnyk kat ko....aq kejam gan ko kn....sory sgt syg...aq x der niat nk wat ko sdh lah....aq mcm x cye lh ko nk tngal kn kteowng...urm x per lah..bnde dh jady kn...urm hope ko kat sana hpy k....n smoge dpt kwn yg lebih baik dary kteowng..*kami x der lah kejam sgt..ader baiknye jugak... 
December 10 at 5:10pm · View Post · Remove Tag
 
* ney wawa yg post at wall . aku maafkan kau lar sayang . dont worry laa . semue orang ade buat salah kan .
aku maafkan kau , iloveyouuu <3 :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome