Hot Summer

Thursday, December 2, 2010 ϟ 6:23 AM ϟ
rasa MENAGIS T.T

hari ney bile tgk gmbar kawan2 aku , rase nak menangis plak . aku tetibe tringat kenangan kite bersamee .
bile dgr lagu KAU SAHABAT KAU TEMAN , mate aku mule nak berair . tapi aku tahan sebab aku tak nak 
tunjuk dkat family aku . aku tak nak dorg tahu yg aku sedih tggalkan kawan2 aku yg skrg ney . next year aku 
akan dpat kawan yg baru dkat sekola yg baru . aku rase dkat sane nanti aku tak dpat kawan yg same mcm 
korangg semue . korangg semue faham akuu && otak gile2 mcm aku jugak . hehehe >,< aku suke sgt kawan
dgn korang2 semuee . klaau boleh aku tak nak tggalkan korggg :) aku SAYANGG koranggg <3 

tadi time bukak facebook , bella send msg mcm neyy :-
" hey kawan,aq rindu sngt ngan ko.but,aq sdih sngt coz ko nak pindah.nnty kite x pnye bku skola yg same.x pnye lencana skola yg same.skola pun x same.
huhuhu.best kawan ngan ko.wlaupun ade gduh2.biasa la tu,kite x selalunye same.tapy yg same kite ttap kawankan.btw,
aq doakan ko happy kat sane.
dpt kawan2 yg best.
jgn lupa kiteorng k.
kite jmpe time ambik result k.
aq sayang ko ketat ketat."

bile aku bace die msg mcm ney , aku dah mule nak menangis . aku tahan semampu akuu . akuu tahan sampai 
tak boleh kuar :D then , bile dh dlam bilik air baru aku lepaskan semuenyee . aku menangis puaspuas hati aku.
korangg tetap kawan aku yg TERHEBAT ! ILOVEYOUALLL <3 ! T.T 
* layan jea laa gambar yg jadi kenangan FORM3 kamii <3 :')

P/S ; hope kite kawan sampai bile2 tau tau . jgn lupe kat aku ea kawankawan :( SAYANG KORANG 
PLUSPLUSPLUS<3 :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome