Hot Summer

Monday, December 6, 2010 ϟ 10:15 AM ϟ
rindu si " DIA " =.= 

helloo mello bloggerrr :) dah 2 ary tak jumpe husband 
aku ney HAHAH sehat tak ? heee * ape la merepek ney.
korg bace title aku ney mesti korg dah tahu siape si DIE tu kan ?
kalau tak tahu, pandai2 lah bace post yg lepas2 okay. mlas cite lagy :D
aku tak tahu kenape tetibe aku rindu dekat die. rindu sangat2 >,<
aku dah cube nak lupekan die, tapi tak bolee sgttt.
makin nak lupekan, makin ingat && rindu dkat diee. aku tak kuatt :(
aku dah tak kuat dgn semue neyy. aku betol2 tak kuatt .
cuti neyy takde sape nak bagi aku semngat untk lupekan si DIE .
aku betol2 dah tak kuatt. ya Allah ! kuatkanlah hambemu ini :(
kalau boleh aku nak buang die dari hidup aku.
tapi aku tak kuat kalau tak ade sape bagi semngat dekat akuu .
aku perlukan seseorg untk bagi semngat lupekan die .
aku betol2 rindu gile dkat die neyy,
rindu semue pasal diee, heeee . rindu gilagilaa HAHAH -.-
tapi ape boleh buat kan, nasib tak menyebelahi akuu .
aku kene terime dgn redha && sabar hadapinyee .
sebab ini semue kehendak aku yg kptsan sgt bodoh
aku bodoh sbab buat keputusan mcm tu tnpe usul perikse .
mcm ney la kan, bile dh buat mcm tu menyesal plak .
tula aku ckap diri aku bodoh sgt kan .
biar lah die nak ckap ape pon dkat aku.
kutuk kea pae keh, aku tak kesah.
aku tak pedulikan semue tuh dah.
yg penting aku saynag dkat dieee .
biarlah die tak sayang aku pon .
aku peduli ape die syg aku or tak .
yg penting die tahu perasaan aku dkat die tak prnh berubh.
even aku dh ade boyfie baru, aku tak syg die mcm mne aku syg kau.
syg aku dkat kau && die lain sgttt .
ape kau nak ckap, ckap lah.
aku dah tak kesah ape org nak ckap.
yg penting aku dh luahkan semuenye.
aku dh tak kuat nak simpan lame2 pasal ney.
aku tak kuat lar wehh ! 
aku betol2 dah tak kuat simpan semue ney . :( sorry sangattt.

* sorry kalo buat awk malu dgn semue neyy.
saye betol2 dh tak kuat nak simpan perasaan ney lame2.
saye tak kesah org nak cakap ape ponn pasal sye. 
awkk ! saye sayang awk. rindu dkat awk. rindu semue pasal awkk !
biarlah org nak cakap ape pon. saye sayang kt awk lagy larhhh !
saye tahu awk dh benci saye. tapi saye tak kesah. saye sayng dkat awk!
sorry lagy sekali tau awkk :( ily<3


« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome