Hot Summer

Monday, January 10, 2011 ϟ 12:31 AM ϟ
bajet lebih -,-

hey blogger ! erm , ade cite ney doe . bile korang bace title aku ney mesti cite tak bape nak best kan . sbnrny aku pon mlas
nak cite arh . tapi aku bengang plak dgn sorang minah ney . bajet gile nak mampus dgn geng geng die tu . yela , kononny
geng dorang tu hot + perfect + paling lawa + cun and everything la . kire perfect larh ! esh , meluat aku tgk dorang tu laa .
first time sekola tgk dorang mcm baik , muke baik tapi hampeh ! huh ! rase nak sepak sepak jeh muke die tuh . tahu arh die
lawa tapi tak payah la pndg org mcm nak bajet jeh . kerek gile kau ! 

ikotkan hati aku nak jeh sound tapi tuggu la mase kan . aku tahu la aku buda baru kt sekola tu . tapi tak smstiny kau bole
buat sesuke hati kau weh ! esh , mate kau tu aku tahu la lawa , tapi jgn pndg org mcm S*** weh ! eh , mencarut plak aku
nty kang kt sini . aku malas nak ckap pasal org ney . tapi kau tu lebih lebih weh . aku senyum at kau , kau pndg aku mcm
S*** ! aku mlas nak lembut lmbut la if org mcm kau . even kite species tapi aku tak mcm kau . yg bajet lawa , hot , perfect
and semue la kau ade kt diri kau tu . aku bkan cemburu bhaii . aku just nak ingatkan kau jela kan . if da ade semue tu , ta pyah
larh nak bajet weh . menyampah pls meluat aku tgk la . kau ade semue tu , ta payah la nak buat org menyampah dgn kau
weh ! perlu keh aku sebut buda tu kat sini ? aku rase tak perlu sbab aku maseh jage publisiti die sbgai kaun wanita HAHA
weh pompuan ! kire baik la aku tak ckap name kau kt sini . aku still jage publisiti kau la ! ubah sikit la perangai kau tu beb ! :D

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome