Hot Summer

Wednesday, January 19, 2011 ϟ 1:01 AM ϟ
-____-

blogieeee ! aku rindu doe kt kau HHA baru bape hari dah rindu kan :D tk bole laa pisah dgn kau doe blogiee heee .
if aku update ney mesti ade cerite kan , kau faham-2 jea aku ney . heee . aku merepek jap laa :D erm , mcm-2
yg aku nak cite kott . tadi dlam kelas kan bosan gile laa . buda-2ny tk buat lawak mcm sblm ney . ade tu gaduh
sbab tengking sane sini . erm , sorg-2 bad mood . and tadi time sej dgn sc mmg ngntk gile laa . ceguny bace 
then ktorg ney just garis ape yg penting . aiyoooo , if mcm tu aku tk bape faham doee . exam nty konfem aku
tak bape lulus sej HAHA ceguny dah laa cine . ckap pun mcm pelat-2 sikit . yg lain jadi len die ckap HAHA eh ,
ape la aku ney ejek cegu kan , nty ilmu tk halal plak . heee . takpe-2 ary jumaat ney mnx maaf if ade sej HAHA
erm , kt sekola tadi mmg tkde mood gile nak blaja . mule-2 dtg mcm excited bile smpai kelas mmg mood tu terus
hilang tetibee , tk tahu la knp . erm , lepas tu tiap kali kt sekola mesti aku trsrmpak dgn budk tu . mne aku ade
kt situ la ade diee . tapi aku tk bosan kot tgk muke  die haha * gatal doe aku neyy XD tapi kan die dh gunting 
rmbt laa . dah tk comel dah die gunting rmbt hahahaahaha , aku ney byk gatal la kan XD alaa relax la org tkde 
pakwe mmg mcm ney sikit kott , ahahaha . jakun kot baru tahun ney sekola campur . lagi pun masih kaku lgy
kot dgn sekola campur neyy . eh eh tadi kan aku dtg agk lmbt jgk la tapi aku tk kene tahan doee HAHA aku ikot
pintu yg tgh tuu . pngws tgk buat bodoh jeh . yg lain rmai gile kene tahan . aku pon tk tahu knp la dorg kene than
kt situ . naseb aku jela tk kene tahan ney , yesss ! hahaha , seronok plak aku ney . tak psal-2 nty aku kene plak
baru tahu mcm mne , heee . lepas tu kan ade spotcek tadi . org tgh busy blaja bole plak pngws nk gngu ktorg .
mmg bajet gile la pngw ney . bajet bagus , baik , pandai , bijak and everythng laa . mmg bajet nk mampus . aku
mnympah gile dgn pngws bajet ney . nak cari kslhan org jeh . kslhan sndri tk sedar lgsg , eshh , spotcek tdy 
bagai nak rak doee . semue sudut die cek . nak cek satu bdan sekali , perghhhh ! mmg byk la rabe-2 aku tadi .
nasib baik gune pen jeh . if gune tgn mmg pelempang aku bagi HAHH tiap sudut die nak cek tk tahu larh ape yg
die nak cari agkny . smpai lubang cacing kot die nak cari baru puas ! dah buka beg org tak reti zip balik tu mmg
agak kurang sopan kot prngai . lain kali tutup la balik . ishh , pngws mmg tk gune :P erm , lagi satu ney masala .
lagi-2 asek jelous dgn budak tu . jelous , jelous and jelous . tah bile la aku nak buang jelous ney . erm , tapi aku
nak cube buang jelous ney . aku tanak die wujud dlam hidup aku ney . aku tanak ade ape-2 perasaan kt die lagi
neyy . hope aku dpat lupekan die buat selame-2 nyeeee . yeahh ! aku boleh ! eina boleh lakukan ! XD thankss :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome