Hot Summer

Sunday, January 23, 2011 ϟ 4:53 AM ϟ
-_____- 
eh , bosan plak bile tk update blog neyy . bile buka tgk dh berabuk and sarang labah-2 pun
dah ade kt hubby saye ney :D kesian die tauuu . nasib dah bersih kan . die nmpak bersih &&
berkilat after bersihkan die neh , heee . erm , bape hari neh kan hidup aku busan gile lhaa .
tk tahu sebabny ape . bile fikir-2 kan balik buat ape nak busan if hidup kan . bile ckap dkat 
parent , parent ckap : tulaa , lain kali solat . jgn tinggalkan solat . AHAHA aku dh diam jeh time 
tuu , heeee . tapi bile fikir-2 kan balik mmg betol laa ape parent aku ckap tu kann . sejak tu aku
solat laaa , heee . 

eh , ade sorang minah ney kan bajet gile nk mampus lhaa . aku menyampah gile tgk diee and
geng-2 die tu . tapi paling menyampah at minah sorang ney . mlas lha aku ckap psal diee kt 
sini . tapi die tu mcm bajet bagus and HOT laa ! aku tahu laa die lawa , tapi kan perlu keh kau
tunjuk and kecoh sane sini ? tak perlu kot aku rasee . aku rase org tk tahu malu mcm kau jea kot
yg mcm tu kan . hahaha , lawak doe kau ney . tahu lha semue lelaki minat kt kauu . tapi kau neh
agak memilih jgk kan . kelas blkg-2 kau tk layan . kelas depan-2 jeh kau lyan kan . hey sayang ! 
tk semestinye kelas depan tu baik and hatiny ikhlas nak kwan dgn kau lhaa . hello ! aku bukan
jelous dgn kau okey . tapi aku just nk bagi nasihat jea kt kau neh . aku bkan nk jage tepi kain kau
lhaa . aku just nk bagi tahu kau yg betol . tapi tkde laa semue kelas depan tu jahat . ade jgk lha
yg baik-2 . tapi care kau brkwan tu salah laa weh . dorg nk kwan dgn kau sbab dorg nk mnx tnjk
ajar dari kau yg pandai . i know kau dpat straight A's kan ? so dorg nk kau ajar , bkan mnx lain
pun lhaa . if ade yg fikir lain tu aku tk tahu lhaa . tapi mmg betol lha care kau kwan tu salah . kt
sekola aku tgk kau mne bergaul dgn bdak-2 kelas blkg kan ? kau just dgn membe-2 kau tu jela .
ape nak jadi lha dgn kau ney . aku byk dgr cite lha yg ramai tk suke kau eh ? sbab kau ney poyo
bajet cun and everything lha ape tah dorg cite lagi . aku dgr jelaa . aku mlas nak buka mulutt . 
even aku tk kenal kau sgt tapi aku tgk care kau pon aku dh tahu laa . esh , mengumpat plak aku
kt sini HAHA aku mlas doe nk ngumpat . tapi org ckap kan, tk baik pendam dlam hati lame-2 .
sbab tula aku share dgn korang ney :D btw , tolong lha ubah ur personaliti tu ea . aku tahu kau
lawa tapi jgn laa perngai tu kurang lawa . - Harap maklum :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome