Hot Summer

Friday, January 28, 2011 ϟ 5:50 PM ϟ
errrr ! sakit hatii -.-

aku malas betul lha nak sakit hati neh . aku jage hati die but hati aku die ade jage ? rasenye tkde kott . bengang gile kot orang mcm tu . kau ckap kau syg aku kan ? tp ade kau jage hati aku weh ? sumpah tak ade lah weh ! then , dah bape hari 
kau tk text aku , kau bolh plak text membe aku kan . mentang-2 kau rapat dgn die kan . kau boleh lhaa text diee .  oh!maybe kau minat die kan . dari awal aku dah tahu dah . sebab tiap kali chat dgn kau mesti soalan first yg kau tny DIE . 
then bile aku tnye minat kt die keh ? kau jwab tak tp kau gelak . nmpk sgt kau tk series weh . aku tggu text kau mcm tunggol kt sini . kau boleh text dgn membe aku . membe aku ckapkau ade masalah sebab tu kau tk text aku ya ? HHAHA mmg sah bangang kau neh ! kau cerite semue masalah kau dkat membe aku tapi yg aku neh kau buat mcm tunggol . hey ! aku mlas 
lha nk jd mcm ney . tapi kau yg cari pasal kan . okey fine , aku dah buat keputusan yg aku nak break dgn kau . aku dh suruh membe aku tu bg tahu kau kan ? so kau tahu kan ape aku nak ? kau dah terime dgn senang ? good la ! skrg kau bebas , aku pun bebs ! lgy bagus aku jage hati sndiri drpd jage hati org ney . if hati kau jeh aku nak jage . abes hati aku ney sape nak jage ? kau ? HAHA mmg tk percaye lhaaa ! aku pun ade perasaan jgk laa weh . bkan kau sorang jea tauu . semue org ade perasaan . semue org tk nak disakiti . tapi kau ney jenis tk reti nak jage hati perempuan weh . kau bg alsan yg kau ade masalah dgn mak kau . tapi boleh plak kau text dgn membe aku kan ? :) aku ney ape bagi kau ? just hiasan or ape ? aku bace cmnt kau yg kau ckap kt mbe "syg aku lagi , die lepaskan aku mcm tu je" weh ! aku lepaskan kau pun ade sbab lhaaaa ! bkanny saje-2 aku nak lepaskan kauu . kau pun sbnrny suke kan aku lepaskan kau ? kau ngaku jela. tk payah lha ckap kau still sayang akuu . aku dah muak ahh lelaki ckap mcmtu . nty ckap jea mcm tu , 2 3 lg couple plak dgn org lain kan :) erm , kau cari ah girls lain . if kau nk sgt at membe aku tu pergi lhaa . aku buat kptsan mcm ny sbab aku nak suruh kau pergi at membe aku tu . kau kan dh suke sgt dkt die . or kau cari lhaa pompuan lain if membe aku tk nak kau tauu . semoge bahagia <3 :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome