Hot Summer

Sunday, January 9, 2011 ϟ 7:50 AM ϟ
GADUH -.-


hello hello hello :D hari ney aku not in mood doee . yela , mcm mcm masal timbul la . gaduh dgn die la , itu la .
erm , hari ney aku gaduh dgn die . die tuduh aku and salah sgke at aku . erm , mneny tak bengang kan . if korg
pon bengang kan if org tuduh mcm mcm kan ? erm , smlm beria2 die pujuk aku . aku pon buat tk tahu jeh . buat
mcm tak ade pape yg brlaku . tp tak bole sbab aku rindu dkat die . byk kali jugak la die mintak maaf at aku . tp
aku asek buat tak tahu jeh . kesian jgak at die bile aku buat die mcm tu . so sorry sayangg :) aku just nak die 
pujuk aku smpai aku cair HAHA nak jgak tgk die pujuk aku mcm mne kan . tapi mmg kesian la buat die mcm tu .
jahat la aku ney kan, hrmmmm -.-

after that, esok plak die mintak maaf jugak . die ckap die janji tak buat lagi . tpi aku still buat tak tahu . act, aku 
bukan marah at die sgt , tapi mara at kaka aku . tapi aku libatkan die dlam hal ney . disebabkan bengang dgn
kaka aku , aku buat tak tahu dgn die and teruskan mara aku at die . aku pon salah jugak sbab libat kan die dlm
hal ney . aku mmg jenis yg suke marah and libatkan org . if sesape yg kenal aku da lame maybe die tahu aku
mcm mne . erm , maybe aku kene terus terng at die kot . tpy aku takot die mara jeh . tp kdg kdg tu die mcm ta
mara . tapi tgk mood die jela . hurm , tapi aku da mintak maaf at die . so sorry again sayangg -,-

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome