Hot Summer

Friday, January 7, 2011 ϟ 6:55 AM ϟ
happy :D

hello peeps :) sejak bape hari ney kan , aku happy jeh tauu . tahun baru ney aku 
happy sgt . tak tahu larh kenape . sejak die hadir dlam hidup aku , hidup aku mcm bersinar 
* ceh ! ayt nak poyo jeh :D die buat aku happy tiap hari . if aku merajuk die pujuk 
bagai nak rak HAHA aku saje jeh nakamek perhatian die , heee * sorry syg if penat 
pujuk ayg HEHE ermm , sejak mule sekola ney kanmbe mbe lame aku mane eh ? dah 
lame dorg tak online tau . tahu lar dorg busy tp nak jgk tny papehal dkat dorg . 
dorg  ckap nak dgr cerite aku time at sekola baru . tapi just FARAH && WAWA jeh 
yg ade online kdg kdg . itu pon dpat chat sekejap jeh . tapi aku puas jugak la 
sebab dpat chat dgn dorg semue . aku happy la dpat contact dorg kan . sekurg2ny 
aku tak lupe dorg :) farah plak , HAHA die ney tak abes2 dgn curang bile tahu aku 
dah coup . heee , kelakar la awk sayangg . don't worry la , awk tetap dihati saye :D 
best jgak chat dgn die . byk topic yg ktorg chat . byk cerite yg aku nak cite kt die nty . 
just die jea kot yg bole dgr cite aku . dah die jeh yg selalu kot chat dgn akuu , heee . 
pape hal aku cite at die and mintak pendapat die jea larh .

eh , nak cerite psal sekola baru plak neyy . first time sekola dah segan segan dgn 
dorg dlam kelastu . dorg pndg2 plak . mcm tak prnah nmpk buda baru jeh , heee . 
dlam kelas aku kbnykanny laki kott . pompuan pon berape jeh . tak smpai 20 kot if 
tak salah aku laa . masuk kelas tu aku dahmcm kaku . mulut diam mcm kene jahit . 
bdan plak asek dduk ats kerusi . tak brckp dgn sesape pon dlam kelas tu . bile dah 
lame sikit tu baru ade org tegur aku . tp first time aku kenal ade sorg pompuan kelas 
aku tu , itu pon kenal mse nak cari kelas . kbtulan aku kelas same dgn die sekali .
ktorg pon cari kelas sesame . tapi aku snyp jeh smpai dlam kelas . dlam kelas tu 
ade org pompuanney cantek . aku suke tgk care die ckap , gaye die and everythng la . 
tapi bile aku pndg die timedie ckap die pndg pndg aku plak . segan plak aku HAHA 
aku nak kwan dgn die tp care die mcm nak tak nak jeh . tp dlam kelas tu bole tahan la 
buda budany . agak gila gile sikit prngai dorg tu . erm,maybe dlam berape mggu dah okey 
kot kan . lame lame nty dah biase la dgn suasane dkat sekola tu . yela, baru seminggu 
masuk sekola tu mmg la tak sedie lagi . tapi kan aku pelik laa , kt sekola tu tak bole 
pakai tudung pendek , tapi ramai jeh yg pakai tudung pendek . knp cegu tak tahan ? 
oh , maybe cegu tu just nak gertak jeh kot . die nak tgk anak muridny pakai tudung 
mcm ustazah tu , HAHAHA . insyaallah aku cube jadi yg kuat ckap siket :D aku mmg 
kuat cakap tp skola baru ney tak sgtt , heee . yeahh ! kuatkan semangat :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome