Hot Summer

Sunday, January 30, 2011 ϟ 4:51 AM ϟ
Happy ^^

hello , hey bloggiee ! saye happy hari ney tauu :D tah mcm mne aku dgn die bole jadi mcm ney . aku tersalah panggil , then terus jadi mcm tu . Hahahah , lawak lhaa . dari situ ktorg mcm ney . 
cehh ! asek mcm ney mcm tuu Hahahaha , secret-2 ! :P bile msg die mesti happy jeaa . tk tahu lah knp . if tk msg rase busan and rindu plak , cehh ! Hahaha , bile tgk die tk msg tggu jelaa die :D then , bile tggu tu die pun msg akuu , Awww <3 :D bile msg dgn die mesti happy jeh . asek-2 glak jea if msg dgn diee . first-2 tersalah panggil die tu , mcm main-2 jea lhaa . tapi kan bile aku tgk cre die , mcm die serious dgn aku , Heeee . erm , mule-2 die ckap suke kt aku  . aku tk percaye lhaa . Hahahah , aku pkse die serious tp die main-2 plak , Heeee . then bile tersalah panggil tu , dh serious plak hbngn ktorg :) tk sangke plak serious kan , Heeee . iLOVEyouuu Sayangg<3 :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome