Hot Summer

Thursday, January 13, 2011 ϟ 11:50 PM ϟ
-____-

helloo . eh , asek hello jeh aku ney kan HHA tkpe larh aku bagi salam eh , assalamualaikum :) jawab tau , tak
jawab dose tahu heeee . erm , aku nak story ape eh ? haaaaa , mulemule aku nak story about sekola baru aku
ney . alahaiii , aku ney bile la nak jadi peramah ney ? masih kaku and pemalu la HAHA tapi kan buda buda 
perempuan kelas aku ney happening and gile gile doee . ade sorg tu asek nyanyi jeh . gile lawak doee HHAHA
mase pj kot die buat lawak jea doee . susah aku nak main badminton . tak focus doe HHHAH tapi dorg ney agak
otaknye masuk air jgk ohh . mcm perangai mbe mbe aku mase sekola lame dulu :) aku suke la kawan dgn 
dorg semue . bole buat lawak jea spnjg mase . if series pon kdg kdg , lepastu okey balik plak , hehehe . lepas 
tu kan , cikguny ckap keling plak doee . ade sorg cikgu ney ckap bole pakai tudung bawal time pj . tapi bile time pj ade cikgu ney ckap tak bole sbab kene pkai tudung sekola . tak keh keling nameny ? HAHAH tapi yg bestny bole pkai bajusukan smpai balik ohh . mmg bagus la bagi peraturan mcm ney . if tak, mmg malas la aku nak pakai baju skan if tak bole pakai smpai balikk . eh , dkat sekola sane peraturanny mcm tak bape ketat sgt plak . tak larh mcam sekola lme aku dulu HAHAH . ney jea kot cite psal sekola baru aku :D

okey , skrg nak cite pasal mbe mbe lame plak . wahhh ! rindu gile doe dkat mbe mbe lame aku ney :( aku dgr
cite kan ramai yg mohon teknik & voka . bella dah dpat teknik teluk intan . mmg patut die dpat sebab result die
mmg bagus pun . congrat bellaa ! :) lepas ney sorg sorg mbe aku nak pindah . yela kan , semueny nak berjaye.
siape yg tknak berjaye kan . kite kene laa usehe dari skrg kan . yana and aten mohon teknik shah alam . hope
dorg dpat la teknik tu . mmg impian dorg nak teknik kan . tapi impian aku jgk . just aku jea tak mohon . kononny
aku malas larh nak mohon . yela, siape yg tknak teknik . semue org nak tapi hnye segelintir ja yg dpat kan . erm,
best larh siape yg dpat teknik tu kan . hope succes jeh laa :) mesti dkat sekola lme tu rmai mbe aku nk pinda
kan . rmai yg pergi teknik and sekola lain tp sekola biase jea kot ? dah impian dorg tu kan . hope semue org brjye
larh suatu hari nty . org yg sekola biase tk smstiny takan berjaye . org yg berusehe pasti akan berjaye ! kuatkan
semngat , yeahh ! :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome