Hot Summer

ϟ his changes -.-
Monday, January 10, 2011 ϟ 4:59 AM ϟ
heyyy ! erm , aku not in mood lagi doee . die kan dah tak mcm dulu lagi . care die msg , 
lyan aku , smueny dah berubah . knp mcm ney ? bnde ney jadi sejak aku merajok dgn 
die hari tuu .tapi kan smpai skrg die masih mcm ney . die mcm dah lain laa :( aku nak
die yg dulu laa . knp die mcm ney ? skrg2ny bagi la tahu at aku . ney tak , diam jeh .
erm , bile aku ckap yg die mcm tkde mood nak msg aku , die ckap penat sbab byk 
kerje tiap ary . aku tahu la die byk keje  tapi takan lar msg dgn aku mood dah tkde kan .
if die tkde mood jgn la msg aku . rehat la  dulu skjap baru msg aku .erm , aku rindu die 
yg dulu la . cerie , happening , sporting and everything laa ! :( rindu sgt sgt dkat die yg dulu .
mgkin punceny dari aku kot . sbab aku yg gedik2 sbab asek merajuk dgn die jeh , ermmm .
tapi aku dah mnx maaf at die and die pon dah maafkan aku kann . hurmmmm ..... -.-

* babe , please kembali mcm dulu . jadi yg dulu dan tknak awk yg skrg . awk yg skrg tak 
happening , ceria and sporting mcm dulu . saye nak awk yg dulu , sye rindu awk yg duluuu .
please jadi mcm dulu sayanggggg :(

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome