Hot Summer

Monday, January 3, 2011 ϟ 7:06 AM ϟ
1 JAN 2010 ♥

hello sayangg :D hari ney aku happy sgt sgtt , heee . 
die kan melamar aku pade 1 JAN 2010 .
tahun baru tu kan ? HAHA senang nak ingat anniversary ktorg :D 
bajet jeh aku ney kan , haha .
tapi , die melamar aku sempoi jeh doee . tetibe die ckap , 
die berkenan dgn aku , hhaha
aku pon mcm tak percaye kan . tetibe berkenan dgn aku . aku pon 
mcm tetibe suke plak , haha
bengong kot kepale aku time tu :D die sempoi gile laa , heee . tak 
rase malu lgsg , * sorry sygg :D
haha , mule2 mcm tak prcaye jeh tp bile die series aku 
pon series la kan , hehehe 
die ckap da mule syg aku ape la itu larh , hehehe . 
aku pon accept jeh lar die .
tah knpe aku senang jea accept die, maybe aku da mule
jatuh hati kott . auwww <3 ^^
aku tak kesah larh die hensem or tak yg pntg hati die 
ikhlas time aku apeadenye .
tak pntgkan paras rupe , tapi hati lebih pntg 
dari paras rupe .
if stkat pilih paras rupe, maybe skjpa jeh kot couple kan . 
selalu mcm tula kot aku tgk .
aku sayg die , die syg aku . aku cinte die , die cinte aku . 
ceh ! * jiwang plak ney , hahaha
nak tgk keh gmba si die ? haha tak perlu la kot :P 
tp aku nak letak jugak . haaha


  
awakk , saye sayang awk sangatt . saye suke awakk
ILY , IMY , INY , you take my heart sayangg :) ILYSM








« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome