Hot Summer

Thursday, January 27, 2011 ϟ 5:03 AM ϟ
new friend at new school " KOTA KEMUNING " :)

 hye blogger sayangg . Heeee . okey lha mahu cerite ney . aku kan baru masuk sekola
baru ney kan . mule-2 mmg kekok gile lhaa . sebab baru first masuk sekola campur ney
kann , heeee . then bile dah lame sikit aku dah mcm biase jeh . skrg aku dah mulee 
bergaul dgn budak-2 kelas aku , weeee <3 best kot kawan dgn diorang semuee tuuu .
deaorg best , sporting , gile gile jugak lah otaknyee . tp yg penting kaki gosip tuu yg aku
tak boleh tahan doee  . HAHAH bile dorang gosip about minah sorg ney aku pun ape lagi
kan . takan dgr jea kan . dapat dose jgak kan ? hahaha so aku pun join sekaki jgak lhaa
dgn dorg neh HAHAHA dorg ney kaki gosip jgak lhaa . best gilak kot gosip psal sorg
minah neyy . first time masuk skola tu tgk muke baik kot ? tapi bile dh lame sikit tuu , ish
bajet shialll . agak poyo gile geng-2 dorg tuu . aku pun dah meluat tgk muke dorg . mane
aku pergi ade jeh muke dorg bersepah kt sekola tu . time rehat plak mmg gile bajet lhaa .
if boleh kan dorg tu nak round satu sekola tayang muke kot . bak kate lelaki dorg cantek
tp perempuan? mcm-2 kutuk dorg . ish-2 , tk baik aku ney kan HAHA okey lhaa , nk cite
pasal budak-2 kelas aku ney , heeee . budak-2 perempuan gile best kawan dgn dorg .
korg nmpk tk gmba atas tu ? haa , tu salah sorg mbe aku lhaa . mule-2 tgk muke die mcm
sombong jeh . bile dah kenal lame sikit rupe-2nye tk sombong pon . die sporting jeh :D
bile aku pndg die mesti aku pandang kerek jeh . sebab aku nk tgk reaksi muke die jeh 
HAHAH nty die plak pndg kerek kt aku , Heeee . mmg lawak lha dorg neh . best kawan
dgn korang semuueee <3 :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome