Hot Summer

Tuesday, January 11, 2011 ϟ 11:34 PM ϟ
not in mood -_______________-

heellloo helllooooo , arghhhhhhh ! lepas kan stress kejap , huh ! erm , hari ney dah berakhir . 
sudah takde pape ikatan antare aku dan si DIA . siape mintak dulu , die ? yess ! die yg mintaak
break dulu . die ckap kasih syg die at aku dah kurangg . die nak aku && die break . then die 
cakap if aku tak nak die tak kesah . but aku pksekan diri aku untuk terime keputusan diee .
aku hormat ktpsan die . lgpon buat ape nak teruskan if die da ta syg aku . even aku still syg
die but aku kuatkan diri aku untk lepskan die . aku lepaskan die untuk girl yg lagi memerlukan 
die kt luar sane . maybe ade org yg lgy perlukan die . tapi bkan aku . erm , aku tahu yg aku bkan
yg terbaik bagi die . bg die , aku just tkde pape yg bole buat die bahagie . sbab tu die mitak 
break dgn aku . tapi die ckap yg die sumpah takde org lain selain aku . aku ade caye ade tak time
tu . sbab sejak die berubah aku dah syak die dah tak syg kt aku . hati aku selalu ckap yg betol . tak
tahu la knp aku bole caye ape yg hati aku berkate . aku tahu die dah bosan dgn aku sejka ktorg 
gaduh hari tue . die dah lain sgt layan aku time tuh . die dah tak happening and semue perangai die
yg first time aku kenal die semue dah berubah . die dah jadi jarang gelak bile msg dgn aku . erm ,
maybe aku kene terime semue ney . aku kene ikhlas and hormat dgn kptsan die .hbngn kite dah
berakhir && just bersame dgn awk selame 1 minggu 4 hari -.-

* yes ! sy hormat kptsan awk :") even sy still sayng kt awk , tapi sye kene hormat kptsan awk .
hati awk sye simpan , if awk nak awk bagi tahu sye . sye rela lepaskan if awk betol betol dah
benci dkat sayee . if awk nak hati tu still pade sye , sye akan terime dgn ikhlas and sye la org
yg paling happy time tu . thanks sbab awk happykan sye slme kite coup ney . sye suke bile awk
happykan saye . hati sye lapang and rase mcm tkde masala yg timpe dkat sye . thanks sgt sgt
awk :') sye saayyyyaaaanggggg awkkkkkkkkkk ! ;'( 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome