Hot Summer

Saturday, January 15, 2011 ϟ 5:05 AM ϟ
nur nabila bt bahronzaman :)

 eh , hari ney kan tgk wall masing-2 sedih sebab bella nak pindah . aku pon sedih jugak ohh . 
even aku dah tk same sekola dgn die lagi . but sedih jgk laa . yela , nty aku nk chat dgn siape 
lagi kalau bkan die . stay asrama ney bukanny mcm sekola biase . bole balik sesuke hati . 
balik pun 2 minggu sekali kott . nty mcm mne nak text-2 die kan , ermmmm . rindu la kat kau 
sygg :( aku rindu everythng about youu . rase mcm nak pelok kau jeh xD even kite jauh kan , 
but aku always ingt kau . aku rindu dgn perangai kau yg manje-2 tu . :D aku suke dgn perangai 
kau mcm tu ohh , heeee . manje tapi kdg-2 tu agak meluat sikit , :D jgn mara yea sayangg . 
aku just terus terang ape aku nk bg tahu ney . sekurang2ny aku jujur kan ? :D tapi mintak 
maaf tau if kau terase -.- erm , mcm mane dah sedie keh nk sekola campur ney ? mesti agak 
kaku kan ? heee , same mcm lah mcm aku dulu doee :D tapi lame-2 nty kau akan biase lah . 
jgn risau la hunnyy :) kau kene biasekan diri kan . if tak mcm mne kan . nty belaja elok-2 tau . 
form spm 2012 ney . kene usehe dari skrg tauu . sejarah kene wajib lulus time kite nty . eh eh , 
jgn gatal-2 tau kat sane . HAHA * bajet jea aku ney XD jgn lupe ktorg kt sini tau tau . always 
ingat ktorg and contact ktorg if kau balik tau . ny text kau konfem aku balas . tapi if tk blas
tu mean krdit aku dah mampus la tu , heeee . btw , thanks tau jadi sahabat aku selame ney . 
even kite kenal baru setahun but kenal kau mcm dah bertahun-2 . aku suke kawan dgn kau . 
belaja rajin-2 tauu . jage diri elok-2 kat sane nty . jgn lupe ktorg kt sini yea ? :) 
sayang kau , i lovee youuuu <3


« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome