Hot Summer

Monday, January 31, 2011 ϟ 5:46 AM ϟ
Nurul Afini bt Rosli :)

  
bloggiee ! aku rindu gile dekat sorg bestie aku ney . cantek kan die ? die neh dah la cantek , pandai , kaye , anak
tunggal lagi tuu . untung die kan :) dulu mase sekola rendah aku rapat sgt dgn diee . sumpah tk boleh pisah dgn die time sekola rendah . mane aku pergi mesti die ade dgn aku , Heeee . kdg-2 tu die marah aku sbab buat kerje gile-2 Hahahaha . tapi die pandai dari aku lhaa . sedih plak tk same kelas dgn die . tp aku rase mcm pernah same kelas dgn die tauu . tapi tah betol tah tidak jeh :D die lagi pandai dari aku tauuu . aku jelous gile dgn kau -.- Heeee , erm , then then time sekola rendah tu ape-2 hal aku cerite dekat die and yana . tu jea kot yg aku rapat sgt time sklh rendah duluu . rindu gile time sekola rendah dgn kau lhaaa . kau tau tk aku rindu nak rehat dgn kau , jage tempat dgn kau , gosip-2 dgn kau , main bola jaring dgn kauu . rindu gile doe time tuu :( mase drjah 6 mmg tk dpat lupe kenangan dgn kau weh . aku suke sakat kau kan ? Heeee . sakat kau dgn tettt :D best doe sakat kauu. suke tgkmuke kau yg merah bile malu Hahahaha . then bile aku asek sakat kau jea , nty kau cubit aku plak , Hahahahaha . time kau cubit tu mmg perit doee. mcm semut api gigit aku jeh , Heeee . tapi tapi tu semue dlm
kenangan jea kan ? hmmm , skrg masing-2 dgn hala tuju masing-2 . sejak abes darjah 6 , semuenye dah pergi sekola lain . masing-2 dapat asrama yg pandai-2 tu . dan kau sekola smk SKI plak . mak kau ckap sekola tu jea dekat kan . erm, hmpe kot aku time tu bile tahu kite dah tk same sekola dah . aku ingat kite boleh sekola mngh sesame . tapi mak kau tk bagi sekola perempuan tu kan . sbab alsan mak kau sekola tu jauh dgn rumah kan . so sadd :( then bile dah tk same sekola , masing-2 busy dgn sekola . kite pun dah jarang contact kan ? erm , bile aku msg kau asek-2 kau busy jeh . so tk nak lha gngu kauu . tapi dpat jumpe kau jgk kan mase form 1 kot . kau dtg tnb kan . suke gila aku bile dpat tahu kau nk dtg tnb ney :D excited doeee . tapi skejap jea kite dpat lepak kan ? tapi aku tk kesah punn . yg penting dapat lepak dgn kauu . tapi bile dh masuk form 2 and form 3 ney jarang sgt kau dtg tnb . kau asek busy dgn sekola . erm , sejak tu kite dpat contact at fb jea kan . tapi aku tk kesah . yg penting aku dpat contact kau jgk . aku rindu kau gile gile doe ! if nak jumpe text aku tau tau :)  
iMISSyou plus iLOVEyou FRIENDS <3 :)



« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome