Hot Summer

Tuesday, January 25, 2011 ϟ 12:54 AM ϟ
pelik or terkejut ?

hello org yg bace ney ? sehat tk ? heee , online fb jeh aku tgk ade 2 msg . aku pun pelik la nape ade msg . siape plak yg bagi kan . sbab sblum ney mane prnah aku msg dkat fb dgn sesapee . then aku bukak jeh , teeetttt bagi msg . lepas tu lagi sorg neh si A . aku pun pelik asal mamat ney bagi msg kt aku plak kan . erm , then bile aku bace jeh , die mintak maaf kt aku . aku ckap betol keh die neh ? die mimpi ape smlm . then die ckap ape yg die ckap tk main-2 . aku lagi lha pelik . ape yg die ckap dkat aku sblum neh kan . aku punye lha bace byk kali sbab tk faham ape yg sbnrny die cube nak bagi tahuu . esh , terkejut plak bile tetibe die msg aku . sbab nk dkat setahun kot aku dgn die senyap and tak brtegur lgsg . sbab aku menyampah dekat die tu . cakap keling gile . keling pun kalah dgn die if mcm tu HAHHA , sengal jea aku ney :D tp aku nk tggu die blas ape nty . aishh , hidup-2 . byk sgt rintangan yg kene hadapi . tapi tapi die mcm betol jea mintak maaf kt aku . ermm , nak maafkan or tk yea ? if maafkan die buat lagi . if tk , kesian plak . sedangkan Allah maafkan umatnye apatah lagi umat maafkan sesame umat kan. hmm , aku fikir dulu lhaaa -.-

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome