Hot Summer

Wednesday, February 2, 2011 ϟ 5:59 AM ϟ
BADMINTON ^^

korang korang ! nak tahu cerite tak ? Hehehehe . petang tadi aku main badminton dgn adek aku ney . nak main tetibe hujan pulak . eshhh ! mmg bengang gile kot . tp nak buat mcm mne kan dah kuase Allah nak turunkan hujan kan . if tk hujan merungut , if hujan pun merugut . abes nak yg mane kan ? Heeee . tapi tapi hujan sekejap jelaa . sempat lagi nak main badminton . main hujan hujan tadi ohhh . best gile lhaa main badminton hujan hujan tadi . if tak hujan mmg main lame lhaaa . tapi disebabkan hujan tk dpat dielakkan , trpakse lha tundakan niat nak main badminton lame lame , Hahahaha . tapi sebelum ney ade main jgak lhaa . yela , asek duduk rumah jeh kan . so aku niat nak exercise lha kate kan . aku pun ajak lha adek aku main badminton . uishh ! main badminton dgn die gile penat lhaa . asek asek bola jatuh jea . asek asek tk dpat tepis bolaa . ishh ! mmg memenatkan main dgn diee . agak tensen jgak lhaaa . Heeeee . kdg  kdg time main tu die nak buat lawak plak . mcm mane aku nak focus at bola tu kan . Huhuhuhu . time die bagi bola kat aku , nak buat lawak plak . die sengaje nak bagi aku tak focuss . ish , geram gileeee >,< Hahahaha . sengal punye adek lah dea tuu . rase nak cepuk cepuk jea buntut die , HAhahahaha . yeah yeah ! esok nak main badminton lagi if tk hujan ! yeahh ! Hahahaha , gile plak aku neh . dah minat main badminton plak . Hahahaha >,<

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome