Hot Summer

ϟ kau penipuu ! =.=
Friday, February 11, 2011 ϟ 1:27 AM ϟ
okey lhaa , aku mlas nak story pnjg-2 kt sini . aku rase buat sakit hati jea nty . okey , korh tahu kan mean PENIPU ? okey , motif aku skrg neh ape korg rase if orang tu tipu kau hidup-2 ? die just mainkan perasaan korang and just nak balas ape yg pernah pompuan tu buat kat diee . bengang and sakit hati rightt ? huh ! aku memang sakit hati gile skrg ney . if aku smpan then tk story-2 kt blog syg aku ney kang bertambah sakit hati plak kan . lagi bagus aku story kat blog aku ney kan . heeee . hmm, okayy . aku sakit hati kat sorg insan yg bergelar JANTAN . eh , knp kau dicipta menjadi JANTAN haa ? knp kau tk jadi PEREMPUAN jeh ? if kau jadi PEREMPUAN maybe tak ade sape jadi mangse kau skrg ney . ney kau jadi JANTAN mcm S*** ! eh , aku mlas nak mencarut dgn blogger sayang aku neyy . aku penat lha dgn perangai kau jantan . aku benci dgn perangai kau yg buat aku menyampah , meluat and benci dgn perangai kau yg mcm S**** tuu ! oppss ~ aku terlalu open ya ? aku peduli keh ? pleasee lha wehh . if aku dah sakit hati , aku takan peduli lha dgn ape aku nak ckap dkat blog aku neyy . this my BLOG okay ? so aku boleh buat ape jeh yg aku nak . aku ade hak okay nak buat ape jea kat blog aku ney . ney blog bapak kau keh ? aku rase tk sbab ney blog akuu :) okay , kau JANTAN YG PALING TAK GUNEE ! bagi kau perempuan ney mainan kau ? hey bodoh ! kau fikir semue pompuan mcm ape yg kau fikir keh weh ? kepale otak kau lhaaa ! kau fikir semue pompuan ney suke nak mainkan hati lelaki ? kau silap la wehh ! hanye segelintir jela . kau fikir lha sikit nty kau kahwin dgn siape . pompuan jugak kan ? if kau tk kahwin dgn pompuan , kau nk kahwin dgn siape ? lelaki ? Hahahaaha . itu memang sah kau GAY lhaa . euuuuuuww ! okay skrg ney aku nak ckap yg TERIMA KASIH sangat sangat sangat sbab mainkan akuu . thanks jugak sebab mainkan perasaan aku . aku hargai gile kau buat mcm tu kat akuu . akuu rase nak kene lagi la weh :) TERIMA KASIH DAUN KELADI :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome