Hot Summer

Friday, February 4, 2011 ϟ 3:52 AM ϟ
sakit hati , bosan , bengang , jelouss , terase =='


hey blogger saye yg hensem . sehat tak ? Hehehee . dh due hari tak jumpe kau kan . mesti kau rindu aku kan ? Hahaha , aku mereng doe :D erm , tgk lah title aku tuu . byk kan ape yg aku rase ? Hahaha , nak cerite yg mane satu ney ? cepat-2 pilih . aku bagi korang pilihan , Hahahaha . mereng lagi nehhh :P okey laa , first aku story pasal sakit hati dulu lhaa . nak tahu tak keh ? raseny tak perlu kot tp aku nak ngadu at blogger aku nehh , Heeee . erm , smlam bersamaan 3/2/2011 , aku pergi PD nak picnik . bertolak dari rumah selum zohor kott . smpai sane lebih kurang kol 2 lebih mcm tuu . then salah jalan plak tetibee . amek mase smpai kol 4lebih . ktorg dlam kereta bengang gilee lhaa . smapi-2 dah nak dkat asr . then ktorg smbhyg asar dulu lhaa . leps tu , lepas smbhyg asar masing-2 tukar baju nk mandi . smpai laut nak dkat kol 6 . so , mandi pon 1 jam jeh. tapi aku tk mandi . aku tolong jage makanan , nak gemok kan badan Hahahah . yela , 1 jam tu nak mandi ? perrggghhh ! mmg tk puas lhaaa weh . aku sekurang-2 nyee nak mandi 5 jam baru puas lhaa . tanpe keluar dari laut tu . Hehehe . nty abes hitam plak muke neh kan . Hahaha . tp aku peduli ape, yg pntg puas mandi tuu . then bile nak maghrib tu pun naik lhaaa . aku tgk ramai picnik dkat situu . jelous tgk budak-2 mcm aku ney picnik dgn mbe-2 die . parent dorg bagi jea lepass . tp laki ramai , girls just 2 org jeh beb . ishh , if akuu mmg tk berani due org jeh . hmmm, itu hak dorg lh kann . lepas dh tukar baju semue, ktorg pun mkan at restoran ape tahh . perghh ! lame gile tggu mknannyee . if bnde yg baru nk masak tkpe lha tggu lamee . ney nasi pun tggu lame jgkk . mmg lepas neh sumpah tk pergi sane lagii . harap kedai jeh eklusif tp lembap gile bagi mknan . sabar jela tggu mknan tuu -.- then , 4/2/2011 mak ckap nak pergi sungai congkak plak . itu pun last minit bagi tahuu . aku punye lhaa excited dlam hati ney nak pergi mandi sungai . then mak ckap tak jadi . sebab mak just main-2 jehh . errrr ! menyirap aku bile mak ckap mcm tuu . hancur harapan akuu . mmg bengan tahap cipan doooeeee ! >,<


okey lhaa , aku nak story pasal lain plak nehh . hmmm , skrg kan die kan lgsg tk tegur aku dah doee . sejak kejadian tu jadi aku dgn die tk pernah contact dah . at fb pon tk pernah jgk tegur aku if aku onlinee . die buat bodoh jeh dgn akuu . text pon dah tak langsung laaahhh . hmmm , die benci akuu ? MAYBEE :) aku tahuu sejak tu , die dah mule benci aku cause tu die tk pernah contact aku lagi . just membe die jeh pernah chat dgn akuu . tetibe die ckap pasal budak tuu plak . ish , teringat plak aku kt diee . tp aku dhboleh lupekan ape yg dh jadi aku dgn diee . buat smpan lame-2 kan . aku tk nak smpan memory dgn org yg dh  benci akuuu . sbab nty die ckap aku terhegeh-2 dkat die plakk . eeee , pleasee lah wehh . tk teringin pun dkat kau . aku just nak kawan dgn kau jeh . aku tk nak kite musuh . even kite dh tkde pape , aku nak jadi kawan kauu . itu jela beb . aku tk mintak lebih pon lhaa . aku tk nak kite musuh smpai bile-2 . if boleh aku nak jadi kawan yg terBAIK untuk kauu . hmm , tapi nak buat mcm mne kan . kau pon mcm dh benci aku jeh . kau pun dh tk tegur aku langsung at fb kann . aku ingat paling last kau tegur tahun lepas . itu pun kejap-2 jeh kau tegurr . then , takde dh kau tegur . kau buat bodoh jeh if aku onlinee . aku nak tegur kau tp takut kau tk nak chat dgn aku jeh . aku nak tny mcm mne dgn kau skrg . okey keh tak ? tp aku just takut gngu kau or kau dh tk nak chat dgn aku lagii . kdg kdg tu aku terase jgk kau chat dgn mbe aku tp kau tk chat dgn aku punn -.- hey EINA ! kau jgn lha terase sgt ! die pun dh tk ingin la nak chat dgn kauu ! kau jgn nak terase and jelous sgt la kann ! -.- ermm, aku tahuu die dh benci akuu . so aku terime jelaa -.-


* ney lah cerite akuu . mesti korang penat nak bace kan ? Hahaha . btw, thanks for readingg guyss :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome