Hot Summer

ϟ Senyum Senyum :)
Monday, February 28, 2011 ϟ 11:52 PM ϟ
hey blogger sayangg :) lame tak jumpe kau kan . kesian kau asek terperap jeh kt dlam neh kan . Hahaha . if kau tk stay sini kau nak stay mne lagi syg oii ? heeee . rindu kau doe bloggerr . kau rindu aku tak ? :D mesti lha rindu gile kan . aku kan Puan kauu , Heeeee . aku dah masuk air plak neh . Hahaha . aku dah tukar design lhaa . cantek tak sayang ? tak suke bagi tahu tauu ? eh , bengong aku neh kan . die mane bole bagi tahu , Haahaha . tapi aku tahu die suke or tak :D okey stop cite pasal sayang sayee , Heee .

okey , kau nak dgr cecite tak ? Hahaha , ayat aku tiru cite KAK LIMAH :D hmmm , eh sekola baru ney best doee . memang best gile aku cecite dgn kau neh yunkk , Heee xD budak-2 kelas aku semue mcm masuk air jeh otaknyee . gile gile semuenyee . untung lahh aku dapat kawan yg mcm tu kann . heee . expecially, NUR FATIHAH AIN . cehh ! name penuh plak aku taip neh . Hahahah . takpe lah kan , biar famous sikit Fatihah ney kann , heeee . die ney memang gile msuk air lha . otak die terlebih air kot yg msuk . Hahaha . die memang suke gile buat orang tergelak doee . if aku bad mood , die buat lawak mmg aku tak bole nk tahan lhaa . aku mesti gelak jugak . Hahaha . hmmm , aku suke kawan dgn korang semuee lhaa !xD New Friends saia . Fatihah , Mimie , Minaa , Bella , Shida andd Zana . iLOVEyou All moree ! :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome