Hot Summer

ϟ SUCI ^^
Sunday, February 13, 2011 ϟ 10:49 PM ϟ
helloo bloggerr ! awak mcm mane , sehat kan ? mesti brtambah lawa kan ? Haahahha . eh , blogg ! nak share sumthing dgn kau neyy . smlam kan tgk drama SUCI tauu at Astro Prima . best gila lha wehh . pergghhhh ! baik gila lah lelaki tuu . citenye kan pompuan tu nk dkat tunang . then dgn care tk sengaje die jatuh hati kt laki lain . laki tu pon suke dkat pompuan tu jugak . tapi bakal tunangnye tak tahu lah yg dorang ney couple . after dorang tunang baru tunang die tahu yg pompuan tu ade lelaki lain. lepas tu kan, tunang die boleh biarkan pompuan tu pergi dkat lelaki tuu . baik gila lha lelaki mcm tuh . die rela sakitkan hati diri sendiri drpd pompuan tu sedih and tk bahagia dgn die . memang baik gile aku tgk lelaki tuu . Hahaaha . aku pulak yg over kan :D tapi kan if ade lelaki mcm tu kan best kan . Heeee . eh Eina ! dh mule kau yeeee ! Heeee . best sangat cerite tuu . then abes kol 12 plak . aku tidur kol 1 lebih tk silap . lepastu bangun plak lmbat . padan muke van tu tinggalkan aku lagi . Hahahha . dekat sekola ngantuk tapi tk boleh tidur lhh . si Fatihah ney buat lawak plak . Heeeee . hari ney memang panas lha . balik sekola penat plus haus gilee . huh ! balik-2 jeh rehat jap then mandi baru sejuk jeh badan neyy . Heee . esok cutii ! yeahhh ! ^^ i loooiikeeee ! Heeeee .

P/S : Cinta suci datang tanpa diduga dan tanpa dipinta :) * petik dari filem SUCI :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome