Hot Summer

ϟ TRUE OR DEAD :D
Thursday, February 17, 2011 ϟ 1:35 AM ϟ
hey korangg ! hari ney kan happy lhaa kt sekola . pagi-2 tu main badminton mmg tk smngt gile nak pj hari ney . tapi cube buat ade mood and semngat . Hahaha , then lepas pj subj sej plak . mmg langsung tkde mood lhaa . dala penat then terus belajar . nak rehat sekejap pun tk boleh . aiyooo , cikgu ney apelah kann . Huhuhu . then time tasawwur cikgu tkde plak . ade cikgu relief . nasib baik cikgu yg relief tu sporting . if tk mmg ngadap buku lh ktorg ney . then bile dah tk tahuu nk buat ape tuu , ktorg pun main lah TRUE or DEAD ney . Heee . ney plan Arif kottttt ? tah , aku mane kenal sgt budak ney . tahu name die jea kott . Heee . then ktorg pon cube main lhaaa . best jgak lha game diee ney . lawak and asek gelak jeh . sakit perut aku hari ney . Hahaha . aku jarang gile kene . Hahaha . yg paling byk kene mina lha . Hahaha . then bile time aku dorg suruh pilih DEAD . aku pun pilih lha sebab nk sahut cbran dorg , cehhh ! :D then , bella plak suruh akuu ckap sayang cikgu smbil usap rmbut die . Hahah , nasib cikgu tu perempuan . so aku pun berani lhaa . aku dtg kt cikgu tu jeh, blum ckp lg cikgu tu dh peluk akuu , Hahaha . awwww , malu sy cikguu . Heeee :P cube lha korang main game ney . mmg best doee aku ckp dgn korg neyy , Heee . TRUE or DEAD game bestt , i loooiikeee ! :D

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome