Hot Summer

ϟ woott holidayy :D
Monday, March 14, 2011 ϟ 7:46 PM ϟ
yoo blogg ! :D aku jadi hip hop plak kan , heee . da lame doe tk jumpe awk ney . kangen same awak tauu :P awk kangen tak kt saye ? Heeee . eh , sudah cuti kan . best wooo ! tapi kan cuti ney duduk rumah gemok kan badan lhaa Hahah kononnye nak diet tapi mcm tk dpat jeh :D ary tuu sblm cuti sambut bufday Mimie and Minaa. bufday Minaa time cuti so ktorg sambut lha sekali kann . then happy sgt lha hari tuu . aku sorg jea tak kene tepung Hahah . dorg nak buat kt aku tak beraninyee :D sbab dorg takut kot nak buat kt akuu Hahaha . aku sorang jeh yg bersih time balik . yg lain sume dah putih-2 baju nyee Hahaha . Fadhil plak rambut dah beruban sbab kene tepung Hahaha . Fatihah lhaa yg teruk kt rmbut die and mukee . kesian kt die ohh , Heee . padahal bukan bufday die tapi die yg kene terukk Hahaha . balik-2 jea penat gilee . balik jea terus mandi then tidur awal plak . lame plak tu aku tidurr :D okay , holiday ritee ? kenape if holiday mesti ade homework ? duhh , cube lha tak ade homework untuk bape minggu ney kan . baru lepas exam terus ade homework . orang nak rehatkn mindapun tak bole plak . cehh ! heeee . tapi cikgu bagi homework sikit jeh . tu pun kene salin nota jelaa . jap lagi siap la tu keje sekola akuu , Heee . okay , now aku bahagie dgn die . bahagia sgt sgt sgt :D * gatal lha eina neyy :P ILOVEYOU <3 :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome