Hot Summer

ϟ banyak cerita :D
Friday, April 8, 2011 ϟ 1:35 AM ϟ
first story :)

okay , ney first tory aku lah kann . btw , nak ckap kt blogger aku yg aku rindu die gila Hahaha . okay , stop cerita pasal bloggy aku okay :) 6 April 2011, sekola aku ade masuk kawat for NGO at SMK SKI . pergghh, memang bermasalah betul time tuu . masing-2 tapak kasut tercabut sebab kasut yg sekolah bagi pinjam tu terlalu mahal plakk . dekat sane masing-2 pandang mcm kerek jea kott . ishh , mule lha cari pasal kan Hahaha . dekat sane sekola aku kongsi tempat dengan SMK TENGKU AMPUAN JEMAAH . dorg kawat memang gile smart lhaa aku tgkk . dorg punye pelatih garang gilaa lhaa . takut aku tgkk :O hmm , sekola aku ? eh jangan cakap lhaa . memang hancur laa kott . farmasi memang lupa step kot yg lain tuu . tapi nak buat mcm mane kan . bukan rezki ktorg nak menang kan . apa-2 pun ktorg dah cube yg terbaikk . :) tapi tahniah lhaa at SMK TENGKU AMPUAN JEMAAH , sebab perempuan tiga kali juara . memang tebaikk ! :) balik rumah jeaa kaki aku, tumit semue dah melecet akibat kasut sekola yg cikgu bagi pinjam tuu . huhh ! memang pedih gila kott . sabar jela kann . hmmm , balik-2 jea text gemok aku lha ape lg kann . kesian die dah bape hari aku tak layan die sgt sbab aku penatt . sorry yeaa sayangg :) kat rumah, aku text die layan die secukupnyee Cehh!   Hahahaha . ilyilyilyy !

second storyy :)

okay , first aku nak mintak maaf if ade yg terase bace entry neyy :) hmm, okay korang terase kea ape yg aku cakap dengan ape yg aku cmnt dgn D kt pesbukk ? OMG ! aku tak tahu plak korang terase kann . akuu memang sekarang ney tak reti nak belapis dah . sebab aku dah terikut-2 kawan baru aku yang open gila :) hmm , kenape mesti korang terase ? if korang tak buat mcm tu, korang tak akan terasa tauu . aku cakap mcam tuu biarkan siape yg pernah buat cerita pasal akuu kt org lain tu yang terasee . tapi kenap meti korang mbe aku yg kenal mesti yang terasee ? korang pernah kea mcm tuh ? ohh , aku rase tak mungkin korang buat mcm tuu kan . sebab aku percaye kat korang 99% okay ! tapi adekalanya mane lah tahuu korang ade yg tak puas hati dgn aku so buat cerita sane sini pasal akuu . if cerite tuu betul takpe la sayangg , tapi cerite yg kauu buat tu tak betul doee . okay, aku nak tanye la kan, ape yg korg tk puas hati dgn aku sampai nak buat cerita sane sini ? wehh! stop ah buat cerite mengarut kauu tuu. aku benci gile orang buiat cerite neyy . if aku tk maafkan kau seumur hidup baru kau tahuu kan . aku malas lha nak cari pasal dengan korangg, tp korang jgn lha cari hal mcm neyy . aku tk tahu siape yg buat cerite skrg ney . yg penting aku tahuu membe-2 aku yg lame at sekola lame dullu. so siape yg makan cili terasellah pedasnyee :) * sooryy siape yg terase la kann :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome