Hot Summer

ϟ :)
Saturday, April 30, 2011 ϟ 1:56 AM ϟ
hyee bloggy ! how are you now ? i'm fine lhaa Hahaha sengal . tnye sdiri jwaba sendiri :P okay , kite pergi cerite yg hari tu kann . okay lhaa korg ingat aku dah berubah sgt-2 kan? smpai tk kenal akuu ? aku ade tny membe lame aku sorg neh , die  ckap aku mcm biase . setiap hari aku chit chat dgn die, msg diee . tk perlu lha korg tahu siape diee . tapi tak tahu pulak yg korg dah tgk aku berubah . series , sumpah aku tak tahuu yg aku dah berubah . maybe disebabkan life akuu , aku dah berubah sgt kan . okay , aku mintak maaf dari hujung rambut smpai hujung kaki . org selalu mintak maaf tunggu raye kan? tapi aku takk. buat ape tunggu raye baru nak mintak maaf kan . itu B****** namenyee :) sekarang aku mintak maaf dkat korg . aku tak nak cari pasal dgn korangg . sbab aku dah penat skrgg . aku penat gile life aku skrg . korg tk tahuu aku kat sini mcm mne . hmm , okay stop cite psal life akuu . hmm , aku series gile tk tahuu yg aku berubah . yelaa, siape berubah diri sendiri tk perasan tp org lain yg perasan .act, aku dah perasan sejak akhir ney . bile aku fikir-2kan balik betul lhaa ape aku rase . sebab aku ade bace status kawan aku neh . hmm , sumpah aku baru tahuu ! aku tka fikir pun pasal diri akuu . aku just fikir life aku skrg ney mcm mne . hmm , aku mintak maaf sgtsgtsgtsgtsgtsgtsgtsgtsgtsgt dekat korgg yg kenal akuu . siape yg terase dgn aku . aku tahu mmg susah korg nak maafkan akuu . takpe kawan , aku tunggu smpai korg boleh maafkan akuu . aku tak nak gaduh-2 . aku tahu mmg dari salah akuu , so aku mintak maaf sgt . aku hope sgtsgt korg boleh maafkan akuu . and aku tahu aku bkan kawan yg baik bg korg . tp terima kasih sgtsgt sbab sblm neh korg pernah bagi aku kebahagian yg tk terhingga . aku tak akan lupe sampai bile-2 :) aku MINTAK MAAF SANGATSANGAT ! :)


ikhlas dari hati saya :
NURUL SAKINAH

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome