Hot Summer

ϟ Hahaha :)
Thursday, April 21, 2011 ϟ 12:48 AM ϟ
hey bloggy , nak story neyhh :D mmg lawak aku bace blog orang tuu . haaaa, aku tk tahu pulak yang ade org sggp copy paste ayat aku kann Hahaha . hey girlss ~ tak tahu pulak yg kau ney suka dgn ayat aku kann . heyy ! kau kalau bace, faham betul betul lhaa. aku rase mak aku bace lagi faham dari kauu . pernah aku ckap yg aku nk berubah masuk tahun baru ney kan? so aku cakap lah mcm tu doee . yg kau nk faham lain apehal ? aku cakap mcm tu sbab aku nak berubah lahh . eh eh suka hati kau lhaa nak fikir ape kan . mulut orang tak boleh nak tutup . mulut sendiri tutup lah sendiri kann . Hoohoo . aku tak tahu pulak yg kau boleh fikir secetek-2nyee . if siapee yangg pernah ingat aku bagi tahuu at die yg tahun ney aku nak berubah maybe die faham . maybe kau lupe kot nak bacee status at fb aku sblm ney kan Hahaha . aku cakap mcm tu sbab tak nak org ingat aku sombong la sayangg . dulu kau jgak yg ckap aku sombong kan . dtg sekolah asek muram jeaa . eh apelah kauu neyy . org nak berubah pun salah err ? if aku berubah jahat, kau mengutuk sane sini, if aku berubah jadi baik gila kau pulak yg mengata jugak Hahaha kau buat lawak la sayangg . aku tergelak bile bace :D biar aku terus terang lah dgn kau yeee biar kau jelas ape mksd akuu kan :) act, aku cakap mcm tuu sebab hidup aku dah takde gaduh-2 neh . hidup aku bahagia disbbkn *** aku dah tk buat hal lagi . takde pukul-2 aku lg . tkde cari pasal dengan aku lg . yg kau nak faham lain dah knp ? lepastu heboh at semue kawan kan. waaaahhh ! good girlss ~ kau tk dgr penjelasan aku lagi, kau dah hebohkann~ cukup bagus bagi kau kan. puas kau kan? puas gila kau kan? baguslhaa if kau dah puas :) untung lhaa org tu puass~ Hahahaha . untk pengetahuan kauu, ORANG YANG TULIS DKAT BLOGGER LEBIH FAHAM DRPD ORANG YG MEMBACA :) . so harap maklum ea sayangg :) muah muah ! Hahahaha :) Assalammualaikum .

 -thanks for readings guys and come agains :) -

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome