Hot Summer

ϟ kawat ? first time wooott ! :D
Friday, April 1, 2011 ϟ 5:36 AM ϟ
heyy blogg ! how are youu dear ? fine rightt ? Hahaha bodoh aku ney pergi tnye plak kan Hahahaha . hmm , wooottt ! hari neyy kan first time aku masuk kawat . Hahahaa , mesti korang cakap aku jakun kan? so whatt ! aku tak peduli pun lhaa :) sebelum ney pernah masuk tapi skjp jea sbab nak focus PMR kononnye lhaa Hehehe . aku uniform Kadet Polis tapi kawat untuk PBSM . asal plak uniform lain yg kene buat ? aku tertanye-2 smpai skrg . Hahahah stop Eina Sakinah ! tak penting pun semue tu lhaaa . okey , memang tak penting pun sbnrnyee . hmm . aku tgk membe aku yg masuk kawat for KRS semue dah belang muke dorangg . lepas ney aku lhaa plakk . tak boleh bayangkan kott Hahahaha . lepas ney aku busy jelah . tak belajar kot untuk 3 hari mggu depan neyy . yeaahhh ! i loooiikeeee ! Hahahah , tak kea bangang aku ney tk suke belajar plak :P peduli ape kann , Heee . kononnye aku nak kumpul sijil lhaaa Weeeee ! :D lepas ney if ade kosong lagi for Bola Jaringg , aku nak masuk jugak . rindu doee nak main bola jaring . rindu nak shootkan bolaa tuu Heheheh . tapi pelajaran pun penting bagi akuu :) okay , stop sampai sini , thankss for readingss

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome