Hot Summer

ϟ really miss youu :(
Sunday, April 10, 2011 ϟ 8:09 AM ϟ

hyee bloggyy ! awk okay takk ? eina tak berape okay lhaa :( hari ney gila-2 bad mood lhaa -_- hmm , i really miss my MR.Z sayaaa :( rindu kau gilagila doee ! ney first timee kite tk texting satu hari . tak tahuu lha if dah behari-2 kite tak text kann . aku rindu kauu laa gemukk ! mane kauu ? ape kau buat sehari suntuk neyy ? hmmm, mmg lha kite skrg tgh gaduh kann . tapi akuu tk bole jauh dgn kauu ! hmmmm, hari ney kau lgsg tak contact akuu kann . pagi tadi pun skjp jeaa . berape msg jea kite text . kau tak pernah buat aku mcm ney . selalunye kau akan text aku jugak even kite tgh gaduhh . hmmm, best kea tkde aku sehari suntuk at hidup kauu ? :( hmmm, knp bende ney jadi ? sumpah aku tak bole tak text kauu . mcam rase kau dah lupe kat akuu . hmmm, mane kau pergii ? maybe kau happy kan satu hari tak ade akuu ? T.T  hmm, kite tak pernah mcm ney kann . if gaduh pun sekejap-2 jeee . ney first tauu takk ! i reallyyyy misssss youuuu sayanngggggggg :(

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome