Hot Summer

ϟ Untitled -..-
Tuesday, April 12, 2011 ϟ 7:53 AM ϟ

okay , untitled right ? Hohoho , aku tak tahuu nak letak title ape skrg neyy . hmmm, minggu ney MR.Z busy gila lhaa . sabtu ney baru die free . skrg pun diee busy dgn ape tahh . kurang pasti plak akuu . so aku tak nak lha gngu diee . selalunye if balik sekola jea terus msg die, tapi skrg die busy kott . aku dekat rumah mcm orang bodoh jelaa kan Hahaha . tak tahu nak buat ape so aku tidur jela keje aku kat rumah if tk text dengan diee :D hmm, rindu gila doee dekat kauu ! :( hmm, skrg aku dah okay dgn die dah . baru jea semalam kot . die yg text aku duluu, so aku pun reply lhaa . tak nak panjangkan lg sebab tak berape elok kannn Heee . now aku asek fikir pasal mimpi aku semalam . sumpah aku tak suke dengan mimpi akuu tuhh ! mati-2 aku ingat betul , huh ! aku bangun jea terus tgk funn . lega lha sikit . tapi aku masih ingat mimpi semalam tuu . nak tahuu ? tak perlu kott . biar aku dgn die jea tahuuu Heeee . hmm, die cakap lupakan jea sbab itu hanye mainan tidur . okay, aku cube untuk lupakan mimpi akuu tuu -.- tak sabar nak tunggu die free , boleh text dgn die mcam biase . hmm, tunggu jelaa smpai sabtu ney baru die freee . baru boleh msg sampai puas . ape orang selalu ckap tuu, msg smpai lebam ehh ? Hahhaha , boleh pulak mcm tuu kann :D
IMISSYOUU + ILOVEYOUU DARLINGS :)

created : Einaa Sakinah

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome