Hot Summer

ϟ yeahh , im happy ! ^^
Saturday, April 16, 2011 ϟ 7:14 AM ϟ
hello hello hello bloggy ! how are youu babe ? Heee . okay , hari ney pergi birthday party Hanna . pergi sane semue dah dtg . aku sorang jea kot yg tak dtg lagi Hahaha . aku paling lambat dtg doee . tapi ade aku kesah ? tak ade kott , tapi aku malu jugak lhaa Hehehe . sampai-2 jea terus makan . act, nak amek ayam due tapi tetibe kenyang pulak makan satuu . so makan satu jelaa kann . then lepas makan semue , ktorg main gamee . mmg best lha gamenyee . happening sgt kott Heehehe . hmm , lepas main game tuu ktorg blah sbab ade party orang lain pulakk . then ktorg semue pergi tasik sbab nak photoshoot la kononnyee :D hmm , aku jea kot yg gilaa snap Hahaha . nak tgk gmbrnyee ? ney haaaaaaaaaaaaaa ! P/S : kami tak selawa andaa :)

kembar tapi lain umur :D 






kelas 4 SATERA 4 , but ade junior pulak :)




junior sayaa :) <3

die lawa , saya biase sajee :)


then , lepas photoshoott ktorg pun balik umah lha , takan nak tidur situ pulak kan heehe . suka bergambar dgn korang semuee ! korang layan karenah akuu kan hehehe . thanks tauu sayangg <3 :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome