Hot Summer

ϟ ;)
Sunday, May 1, 2011 ϟ 6:50 AM ϟ
hey hey hey bloggy ! :) okay kite continue story sebelum neh . aku dah mintak maaf kan . aku bace lhaa blog org ney , aku tk terase lgsg ape yg kau ckp kt blog . sbab aku dah biase . and 4 ur information , sumpah aku tak pernah lgsg cite psal korg kt membe baru akuu . aku kat sini just life aku yg baruu . dorg ade jugak tanye mcm mane perangai korg kan . aku just ckap korg gila-2 mcm dorg jugak . then lepas tuu dorg dah tk tanye pape lgsg . aku ki sini just teruskan hidup baru akuu . pasal korg sumpah aku tk cerite pape punn . if dorg tny jea aku jawab yg baik-2 . sumpah weh ! :) hmm , then korg ckap aku tk tegur ? okay , sblm ney aku ade tegur Y and W . tapi Y ckap die busyy . so aku tak nak kacauu . if tak caye bace balik at fb aku sblm neh . aku nk tegur yg lain kdg-2 jea dorg on9 kan . okay lhaa, aku tkna cite byk . aku cube perbaiki . terserah korg lha if nak maafkan or tak . aku tak boleh pakse kann :) okay , thankss jadi sahabat aku selame ney <3 :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome