Hot Summer

ϟ :D * tak tahu nak letk title ape
Sunday, May 1, 2011 ϟ 9:38 PM ϟ
hey hey bloggyy ! :) kite ketemu lagi kann Hehehe . okay aku dah tak tahu nak post ape lagi . so aku tak ade keje, aku balas lha balik post kawan akuu neh Heeee . ade kawan aku neh die buat post at blog pasal akuu Hehehe . then aku pun nak jugak lhaa kann <3 . neh budaknyee yg aku ckap kan neh . nak tgk post die ? nah amek neh :) http://ininsofie.blogspot.com/
act, aku tak ade gmbar die sorgg . die ney suke sgt private gambar die kt pesbukk . ishh , kdg-2 nak amek gmbar die pun susah tahu takk xD die pakai jaket pink tu lhaa . cantek kan ? Heee . tak nak puji lebih-lebih lhaa . nty kembang buntut die susah nak kempis balik kangg :D hmm , dekat sekola tk rapat sgt sbab die dgn geng die, aku dgn geng akuu . kdg-2 tuu aku suke usek diee . die neh kuat melatar . korg tahu jela kan best kalau kacau orang kuar melatar ney kan Hehehe . tapi tkde lah setiap mase akuu kacau . kadang-2 if aku bosan jea aku kacau die ney Heeeeee . hmm , kdg-2 aku gosip dgn diee . if bab-2 gosip neh die num one lhaa . Hahaha . sekepale dengan aku jugak lha die neh . btw, aku suke kawan dengan kauuu ! iLOVEyou FRIENDS <3 :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome