Hot Summer

ϟ exam ? arghhhhh =.=
Wednesday, May 4, 2011 ϟ 12:55 AM ϟ

hey bloggy . kau tahu tak aku risau gila sekarang ney -.- minggu depan dah mula exam kau tau tak . then satu subjek pun aku tak study lagi . huh ! macam mane neh ? tadi dekat sekolaa , cikgu Azman baru buat revision balik . nasib aku ingat formula math tuu . kalau tak , kosong lah jawabnye kertas aku tuu . hmm , bila masuk form4 neh , errrrr sampai due kertas satu subjek . dah tak ade dah soalan sobjektif ney . semuenye subjektif . errrr , perah otak lah nampaknye macam neh . sejarah ? huhh ! kene hafal gila banyak doe isinyee . dalah kene buat esay sejarah ney . mmg perah otak gila gila lah . errrrr sabar jelaaa ~ hmm perdagangan ? lagi lhaa . dalah aku lemah perdagangan . ya Allah ! berikanlah aku kekuatan dan ketenangan untuk jawab peperiksaan kali neh . okay , mula minggu depan aku dah jarang online pesbuk lha . yelaa , aku nak study lah weh :D *kepoyoan terselah ~ Hahaha . if online pon , just tengok-2 jea ape yang ade kan . cehh ! konon sekejap Haha .
okay , wish me luck yaa ! good luck at siape yg exam next week ! :)

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome