Hot Summer

ϟ Haha !
Friday, May 6, 2011 ϟ 9:56 PM ϟ
helloo peeps :) im here babe Heee . okay nak cerite ney . bagi aku cerite aku ney lawak lhaa . tapi ig bagi korang tak lawak , peduli keh ? tak lhaa Hahaha . okay ceritenye mcam ney lhaa . semalam Ieda msg akuu . die ckap , die kene pindah Damansara ikut bapak diee . aku dah terkejut and hati aku sebak gila bile bace msg die . then aku pujuk lha die jangan pindah kann . last-2 , die bagi tahuu yang die mmg tak nak pindah ikut bapak diee. lega gila bila aku bace msg die mcam tuu . then bile dekat sekola , aku Ieda and Mimi gebang lha kawan ktorg yg lainn ney Haha . mmg terbaik gila lakonan kiteorg neh . aku pulak dah menangis bile dgr cerite Iedaa . sedih kot cerite diee . lagi-2 dgr die cakap .......... eh ade lhaa . ney private gila lhaa . sorry aku tak boleh kongsi dgn korg . hmm , then bile dh due org menangis ney ktorg pun bagi tahu hal sebenar . Heee . mmg gelak besar lha ktorg kenekan yg lain . sorry to Bella , Nana , Ain and Minaa sbab ktorg kelentong korangg . Hehehe . saje nak tgk korang menangis takk :D 


to IEDA : weh ! kau jangan pindah doee . nanti siape nak duduk sebelah akuu ? nty aku nak bergurau dengan siape ? nanti aku nak buli siape kalau bkan kau ? siape nk teman aku kalau yg lain buat tk tahu dgn aku ? nanti rehat , if Ain tk dtg siape nk teman aku dekat pondok ? nanti aku nak cakap , borak dgn siape kalau bukan kau ? kau jgn pindah lhaa ! aku sayang kau tahu tak ! kalau kau sayang ktorg , kau jangan pindah ! :) iLOVEyouu ! <3

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome