Hot Summer

ϟ masalah dan terus ada masalah =='
Friday, May 20, 2011 ϟ 8:52 PM ϟ
hey bloggie , hang apa khabar ? sehat nah ? cek tahu hang sehat sentiase Hehe . errr , tension kot masalah yg aku hadapi neh . ade sorg membe aku ney buat hal pulak lak . bile masing-2 tak suke kat kau , masing-2 kutuk kau belakang-2 . kau tak tahu yg ade setengah perngai kau ktorg tak suke . kau nak tahu ape ? " PENTINGKAN DIRI SENDIRI " itu yg paling ktorg benci . kau fikir sikit if BF kau dtg , kau sibuk luangkan mase dgn die . aku tahu nty die merajuk dgn kau if kau tak layan die . ktorg faham kau , knp kau tak faham ktorg ? boleh tak kau luangkan mase dgn ktorg sekejap pun jadi lha . ape ney weh ? mane paling penting buat kau ? BF OR KAWAN ? kau fikir lah sikit . ktorg selalu ade untuk kauu kalau kau ade masalah or what . tapi aku rase kau tak pernah hargai . kau jugak ckap kau sayang ktorg tapi ape bukti kau ? kau buat ktorg mcm tak wujud jea . kau tahu tak bkanny kau sorg ade masalah , ktorg semue pun ade masalaa jugak . ney tmbah pulak masalah , ktorg stres jugak tahu tak fikir pasal kau dgn masalah lain . kau tak kesian dekat ktorg keh ? errrr , selame neh ktorg sabar dgn kauu . okay , ktorg semue mintak maaf sebab kutuk kau belakang-2 tp jgn lah lebih-2 perangai kau tuu . kau nk tgk muke stres tak ? nah mcam neh


cun tak ? mesti cun gila kan Hahaha . please weh ubah sikap kau . ktorg semue sayang kau tp jgn smpai ktorg menyampah dgn kauu . ktorg harap kau berubah :') ktorg sayang kau lah ! hope kau tak keluar dari SEVEN MISS :')

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome