Hot Summer

ϟ not in mood =='
Tuesday, May 31, 2011 ϟ 12:44 AM ϟ
assalammualaikum , hello bloggie . okay mmg keje aku bad mood bad mood dan terus bad mood . itu jea keje aku rasenye Hihihi . errr , tadi MR.Z text akuu . tapi fun dekat bilik . bila dah tetibe die mcam lain jea . tak mcam biase . so aku dah mula pelik dan mula lah fikir bende yg tak baik . then drpd aku teruskan fikiran aku yang tak seberape ney , aku pun tanye lah kt die KENAPA kan ? okay bile die jawab TAK ADA PAPE ? huh ! mmg sakit hati gila lah . aku rase setiap kali aku tanye die akan jawab jawapan yang sama . siape yg tak sakit hati kan . errrrr ! okayy Einaa ! sabar okay ! ini memang dugaan orang berCOUPLE . hmm , okay suka hati dia lah nak nyorok ape pun dari aku . BOIIII 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome