Hot Summer

ϟ
meh sini baca :>
Thursday, June 23, 2011 ϟ 9:09 AM ϟ
Hye stalker, Assalammualaikum :> Hiihi. Okay ney nak story sikit jelah. Now Blogger eina dah ade kelainan. Hihi. Berusaha ney edit. Amik tutorial dkat ade sorang akk ney. Byk gila tutorialnya. Tp just buat yg nak jea. Malas nak buat yg bnyk-2 nty blog ney berat pulak kan. Tak suka bukak blog org yg berat. Nanti automatik pc eina hang. Hahaha, bila dah mcm tu. Tk nak dah bukak blog org yg berat. Sorry to say okay. I be honest :> Okay, sekarang pun follower dah 80. Waoo! tak sangka pulak. Act buat blog ney saje jea. Tk mengharap pun nak follower ramai ney. Tp siapa yg dah follow eina tu thanks you so muchh. Meh cium sikit, muah! Hihihi. Nty eina belanja lolipop. Chihihi, main-2 jelah xD Bkan nak batak or apa okay. Just nak kongsi jela babe. I know ramai lagi yg follower dia ramai gila kan. Smpai beratus-2 kannn. Eina tahu budak hot kan ramai follower. Hihi. Ramai nak jadi follower die kannn. xD siapa yg dah follow eina, eina dah follow balik dah. Siapa yg eina tak follow tu, tggalkan link dekat shoutbox okay. Nty eina follow korangg. Okay that's all. Esok sekolah rasa mcm malas gila nak sekola, Hahaha. Okay boiii :>
Assalammualaikum dearBLOGGER 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome