Hot Summer

Saturday, June 11, 2011 ϟ 10:14 PM ϟ
hello stalker , lamenyee tak update awak kan blog ? xD rindu awak tahu tak! Awak rindu eina tak? Eh, haruslah rindu kan! Heeee. Okay bnyk cerita lah nak cite ney. Tp cerite tak menarik mane pun. tapi malas jea nak taip sbnarnya. Tp dsbbkan bosan eina nak taip jugak kan. Hihihihi. 

09/06/2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okay. masa ney aku tgh syok syok msg dgn MR.Z. then nak siap pergi beli kasut sekolah. lepas tu, enfun ayah bunyi mak teh call. Mak teh ckap atok masuk hospital. Okay, kitorg sekeluarga bergegas lah kemas baju semua. lepas tu, dah kemas baju semua, bertolak lah kan. Time tu nak dekat asar. Laju jugak ayah bawak kereta. ambil masa 2jam lebih kot nak sampai Melaka tu. Okay punggung dan pinggang eina dah sakit  sebab duduk lama lama dalam kereta tu. Ish, rase nak menangis pun ada jugak oh! Hahaha. tapi sabar jelah kan. Then sampai melaka tu pun dah malam. Nk tgk atok dah tak boleh sebab masa melawat dah abes. Lepas maghrib singgah makan, sebab masing-2 dah lapar sgt. Hahaha. sampai rumah nenek ada makcik jea yg balik. Yg lain tak balik. Time nakl tidur ish ish, berhimpit kt dalam bilik. Hahaha. Mmg lawak lah time tu. Bila semue dah tidur masing-2 lepas diri. Ish bengang jeaa! =.=' Heeee. 

10/06/2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okay esoknya tunggu ayah pergi solat jumaat. lepas tu lepas solat jumaat ktorg bertolak terus pergi hospital melaka tgk atok. Ish takut eina pergi hospital bila tgk ramai yg terbaring mcm mcm penyakit. Ade tu banduan sakit ape tah. Seram jkea bila tgk. Lepas tu ada pulak orang sakit tidur berdengkur. Hehehe. Kak ngah dah gelak-2 xD tapi kesian orang tua tu sebab sakit paru paru berair. Korg tahu tak punca sakit paru paru berair? Siapa yg selalu mandi malam tu akan dapat penyakit tu. So siapa yg selalu mandi malam tu jarangkan dan jgnlah mandi malam kalau korang tak nak ada penyakit mcam tu. ayah mak eina selalu pesan kt eina :) Okay lepas tgk atok ktorg balik lah ape lg kan. Dlam perjalanan tu aku msg dgn MR.Z lah kan. huh! Mmg sakit hati gila la kan. Eina sabar jela msg dia. apa dia ckap sabar jelah. Sebak gila dada eina baca msg die. *Ceh! sebak dada, Hihihi. Mean sakit hati lah tu kan. rasa mcam nak melaung jea kt dlam kereta. Tapi tak boleh sebab ade adk beradik eina. Smpai rumah jea, eina melaung lah. mane tak sakit hati kan. Dia ckap eina tak penah peduli psal die. selame ney eina belakun kea bagi die? huh! bila dah bengang sgt terus off fun. Esoknya eina on fun byk msg dr die. Okay fikir byk byk nak maafkan or tak. Tp dsbbkan syg eina maafkanlah dia. So bila dah maafkan eina pun dah okay lah dgn dia. Hihihihi. Okay pnjg tak cerita eina? mestilah panjang kan? Hehehe. Okay, jari eina dah penat nak taip dah. Hihihi. Boiii, Assalammualaikum :>


« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome