Hot Summer

Monday, June 13, 2011 ϟ 2:25 AM ϟ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hey stalker, mcm mane sehat? hope sehat dehh! :> Okay, skrg dah mula sekolah kan? Mula mula bngun tu mcm malas jea. Mcm tak biase pulak kan. Padahal dah biase tapi time cuti jea bangun lambat mcm mane nak biase kan. Hahaha. Rasa malas gila nak pergi sekolah. Tapi terpakse lah sekolah jugak. Sbab tak psl psl kene bebel dan marah dgn mak. Lgpun kite kn mmg kene sekolah. Sekolah itu wajib yea kawan kawan. Hiihihihi. Untk mase depan kite jugak kan? :D 

Okay, smpai sekolah jea mcm biasa lah kan. Duduk dekat tapak perhimpunan lepas tu kene bukak bku baca. Huh! Mmg setiap hari kene mcm tu. If tak pengawasnye bagi tahu cikgu disiplin sebab tk nak dgr arahan, so terpaksa lah kan. Hihihihi. Bila dah bunyi loceng, okay cikgu dah start membebel lah weh. Korg tahu kan ape? Bagi ucapan yg pnjg lebar. Yela kan, dah due minggu tak sekolah. So bnyk sgt nak dicakapnya smpai aku dah mengantuk. Punggung dgn pinggang eina dah lenguh dsbbkan cikgu membebel bagai nak rak. Hihihihi. Biasalah cikgu kan. Mcam korg tk tahu pulak. Mcm cikgu sekolah korg tak pernah bebel lme lme pulak kt depan kan. Tipu la tu if tak pernah kan. Hihihihihi.

Okay, lepas perhimpunan naik kelas lah kan ape lagi. Bila naik kelas, haaa! Ambik kau berhabuk semua meja. Mcm setahun tinggalkan kelas. Hihihi. Lepas dah settlekan kelas, kena turun bwah balik. Grrr, penat derr. Dalah kelas tingkat empat. Lepas tu kena turun balik sbab ada pj. Nty kene naik balik. Errrr! Tp kawan eina ckap, takpe kite excercise pagi-2 neyh. yeahh! Ktorg kt sekolah if siapa tingkat empat mmg excercise setiap hari wokk! Heee. Nasib mula sekolah ney tak bosan sgt. Hihihi. Thanks to 7 MISS sebab buat aku happy dekat sekolah tadi. Meh cium sikit, Muahh! Hihihi  Okay, that's all :>
Boiii DearBlogger, Assalammualaikum  :>

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome