Hot Summer

ϟ
Happy Father's Day :>
Sunday, June 19, 2011 ϟ 11:49 PM ϟ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hye stalker :> Dah lame jugak tak update blog ney. Sorry lah tinggalkan awk. Sgt malas nak update blog. Ney baru ade mood sebab ape? sebab nak update about Father's Day. Yeay! Selamat hari bapa AYAH! Ayah seorang yang tabah dan sabar. Ayah banyk lalui dugaan untuk besarkan anak anak ayah. Ayah kuat! ayah baik! ayah yang TERBAIK bagi eina! tkde siape boleh ganti ayah tahu tak! Eina nak ucapkan terima kasih sebab buat eina bahagia seumur hidup eina. Ayah dah susah payah besarkan eina. Ayah kerja cari duit semata mata untk besarkan kami semua. Ktorg sgt sgt sgt bangga ada bapa mcm ayah! Ayah tak pernah mengeluh nak besarkan ktorg. Ktorg bahgia sgt sgt ada bapa mcm ayah. Ayah buah hati, boiprenn, jantung hati, hero eina! tkde siapa boleh ganti ayah dihati eina. Ceh! Hihihi. Ayah yg terbaik dalam dunia. 
SELAMAT HARI BAPA, AYAH. I LOVE YOU DAD! MUAAHHH! :>
Boiii DearBlogger, Assalammualaikum  :>

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome