Hot Summer

ϟ
Sugar Glider ^^
Saturday, June 4, 2011 ϟ 3:54 AM ϟ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hey stalkerr :) okay now eina nak story about haiwan . yeahh ! baru first time rumah eina ade bela haiwan . sebelum ney mak ayah tak bagi . tapi abang nak sangat bela. tetiba jea dia suka dekat sejenis haiwan yg dipanggil SUGAR GLIDER. you know what SUGAR GLIDER ? siapa tahu buat tak tahu , siapa tak tahu buat tak tahu jugak lah Hihihi agak sengal right ? Heeheh. dia ney sejenis tupai tapi bukan tupai okay. Okay act eina tak suka bela haiwan ney but dengan cara tak sengaja dan dgn tetibanye eina mula suka dekat haiwan yg bergelar Sugar Glider . yeahhh ! dia sangat sangat comel lahh ! eina suka tgk mata dia yang besar dan bulat itu Hihihihi. Act itu abang eina punye tapi eina buat mcam saya punya Hahaha. bila dia tak ade dekat rumah eina akan main dengan dia . Eh dia ade name jugak mcam kita semua tahu tak ! Hihihi. Nama dia kan BOBOT xD abang eina yang bagi name ney . tah kenapa die bagi name ney . sedap kea nama ney ? Heeee . bagi saya sangat sedap okay. Heeeee. mula mula abang beli yg jantan jea. then abang nak beli yang betina pulak. ish, yg betina gemok yg jantan kurus dan comel jea tahu tak ^^ Hihihih. tapi eina lebih suka yg jantan Heeee. nak tgk tak muka Bobot eina ? kejap kejap :D


okay tadaaaaaaa ! comel kan ? Hehehe. suka dia tahu takk ! xD sangat sangat sangat comel Hihihi. tapi kan eina tak berani pegang sebab takut die gigit. lagi pun bila dia jalan sangat geli lah. Sebab tu tak berani sangat Heeee. ade due kat rumah kite. betina dgn jantan. eh mesti lah ada pasangan kan kan. mcam manusia jugak lah Hihihi ^^. i LOVE you BOBOT :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome