Hot Summer

ϟ Sukan Sekolah - 30/06/2011 :>
Thursday, June 30, 2011 ϟ 10:48 PM ϟ
Hye stalkerr , im back dear. Heeeeee. Okay nak story sikit jea ney. Tak nak cite banyak sangat lah kann xD Haha konon jea kann, heeeeeeeeee. Okayy semalam pergi stadium matsushita sebab ada sukan. Grrr, kena bangun awal gila plk tu. sblm 6.30 dah kena dtg. Korg sanggup? Mesti tak kann, Hihihi. Aku tak boleh tidur lgsg sbab fikir boleh tak bangun sblm kol 6.30 ney. Haha. Nk bngun kol6 pun aku dah malas . Ape lagi nak bangun sblm kol 6 kan. Haha. Okay bila dah kunci jam semua, tidur lahh. Kunci jam pukul 5.55. Hahaha, sengal kan? :xD Tapi aku tak bngn tggu jam bunyi. Aku dah bngn awal dari tuu, Hihihi. Terror jugak aku ney kann, Hahaha. Maybe sebab excited bebonar lahh kann. Heeee.

Okay dah bangun tuu siap-2 lah kan. Dah siap suruh ayah hantar pergi sekolah. Sampai sekolah jea membe dah tarik aku suruh naik bas dgn atelit. Eh, muka aku ada muka atelit ke? Hahaha, sikit pun tak okay. Aku naik dgn dia pun sebab dia ajakk. Lpas tu, aku smpai awal dekat stadium tuu. Membe lain semua dtg lambat sebab  cikgu order bas 2 jeaa. Nak jimat punya pasal. Suruh org tu patah balik amik budak. Ish, sanggup kan org tu patah balik. Mybe sebab duit kan dia sanggup buat mcm tuu. Hihihi. Sampai stadium jea terus amek port. Yela kan jadi penonton nak lah cari tmpat yg menarik sikit xD Hihihi. Bila semua dah dtg, Grrrr! semua barang suruh aku pegangg. Mcm shopping aku kat situu. Haaha. Tapi tkpe lah kan jaga barang dorg. Nty hilang susah pulak kannn, Hihihi. 

Lepas dah pmbrsan semua, aku dgn ainin pergi cafe sebab lapar gila kan. Tapi ktorg beli nugget and bebola ikan jeaa. Nasib murah tauu. If mahal better makan nasi lemak or mee ke kann, heeee. Lepas tu, pergi balik tmpat asal. Then tgk org lari pulak. Tapi kann bosan jugak pergi stadium ney. Tkde tempat yg menarik nak lepak. Lepas tuu pergi merayau-2 dgn ainin. Nasib aku ade ainin, if tak aku mcm org bodoh dekat stadium tu sbb membe aku masing masuk pembarisan. Nasib ade kau AININ ! :D Thanks temankan aku kat stadium tu tauu. Hihihihihi.

Okay mals nak cerita pnjg kann xD Lepas dah nak akhir tuu, mula lah ktpsan rumah mana menang kann. Rumah biru juara, Kuning num 2. Yeahh! KUNING menang even numb 2 tetap menang tauuu. Biar lah batak pun kann. Asalkan menang lahh! xD Okay lepas tu balik lah ape lagi kann. Hihihi. Gmbr ade kt mbe lahh, nty dah eina masukkan okay, Chowww duluuu .
Assalammualaikum, Boi dearBLOGGER 

« Past | New »
Navigates

▸ Majesty ◂ ▸ Post ◂ ▸ Tagboard ◂ ▸ Follow ◂
Credits

Skin By : Hafiz Zulkafly
Device : Adobe Photoshop CS5
Others : ImgUr , Color , Sonia
Best View : Using Google Chrome